25-28 mai , Internet Festival la Brasov

Brasov - 25 martie 2011

Comunicat tip General in IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie

La finalul lunii mai, intr-o atmosfera online de inceput de vara, se reunesc inainte de vacanta, cele mai importante manifestari dedicate internetului in Brasov, 6 evenimente, care se vor desfasura pe durata a 4 zile. Scopul este de a oferi intr-un mod foarte concentrat antreprenorilor si companiilor o intalnire cu lumea internetului, intr-un eveniment complet care cuprinde expozitie, seminarii, conferinta, concurs antreprenorial, discutii si idei, mentorship si chiar si joaca.

Afis OBF

Afis OBF

 Incercam pentru prima data in Romania un concept integrat de evenimente, astfel incat sa facem si abordarea B2B si B2C. Ce stiu sigur e ca nu o sa regrete nimeni ca va petrece acel weekend in Brasov 

Claudiu Gamulescu

Deschiderea va fi facuta miercuri seara cu o editie speciala a Geek Meet Brasov, joi urmand in paralel Internet Expo si Internet Express, un targ dedicat exclusiv internetului si 10 seminarii hands-on, demonstrative, seara fiind rezervata unui cocktail privat de business networking. Vineri este ziua in care se desfasoara Arena Ursilor, concursul antreprenorial de proiecte web si Online Business Forum Brasov, aflat la a treia editie, cu speakeri de inalta tinuta. Sambata se va organiza o petrecere in cinstea celor care vor juca GameVille in urmatoarele doua luni, un joc treasure-hunt dedicat salvarii padurilor si ursilor din judetul Brasov.

Daca vrei sa inveti de la profesionisti cum se face, daca vrei sa afli despre noile tendinte in materie de instrumente online pentru afaceri sau social media, daca ai nevoie de bani pentru proiectul tau, daca vrei sa discuti fata in fata cu firme din domeniu, daca vrei sa aplici sau vrei pur si simplu sa asisti la spectacolul tehnologiei, atunci trebuie sa iti rezervi din timp un bilet la evenimente. 

Accesul la Festival este gratuit, necesitand doar inscrierea pe site. Singura exceptie este conferinta Online Business Forum, unde accesul se va plati, dar  la care poti beneficia de oferta promotionala de 150 de RON / bilet, pana la 1 mai. Pentru a-ti rezerva un loc, acceseaza: http://register.obf.ro . Intrarea va fi asigurata in cadrul intregului eveniment cu un singur badge cu cod de bare care va fi scanat la fiecare etapa in parte. 

Evenimentul este organizat de Europe Internet Invest, impreuna cu JCI Brasov, Underclick.ro si Fundatia Post Privatizare. Vom reveni cu amanunte in perioada care urmeaza. Pregatiti-va pentru un eveniment de zile mari !

Puteti afla mai multe amanunte din siturile evenimentelor :

www.obf.ro | www.arenaursilor.ro | www.internetexpress.ro | www.internetexpo.ro | www.gameville.ro | www.geekmeet.ro/brasov

Despre Underclick.ro

Evenimentul este organizat de Europe Internet Invest (Fundatia Post Privatizare, Underclick.ro) si JCI Brasov

Despre Fundatia Post PrivatizareFundatia Post Privatizare (FPP) este una dintre cele mai importante organizatii pentru antreprenoriat din Romania. Fondata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc - cu accent deosebit pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri - prin proiectele si programele de educatie antreprenoriala, dezvoltare a mediului de afaceri si responsabilitate sociala in afaceri. Din martie 2009, FPP a fost desemnata unul din cei doi fondatori ai Fondului Roman de Contragarantare, alaturi de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.Despre Underclick.roUnderclick.ro - este o institutie privata si brandul sub care actioneaz_ mai multe companii care furnizeaza consultanta in management, marketing, comunicare online, comert electronic si dezvoltare durabila a afacerilor prin Internet. In ultimii 5 ani, a rulat peste 200 de clienti privati, IMM si corporate, a atras peste 300 de oameni in programe de pregatire in afaceri online si a organizat numeroase evenimente pentru promovarea mediului online.

Taguri: BrasovonlineBusinessforum