Ai curaj sa te infrunti cu Ursii?

BUCURESTI - 11 mai 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Te asteptam la ArenaUrsilor.ro

Ai curaj sa te infrunti cu Ursii?
 Spre deosebire de alte tipuri de interactiuni de business, mentoratul iti ofera foarte multe satisfactii. E un flux de energie care functioneaza in ambele directii

Dragos Roua, mentor in cadrul concursului de proiecte web - Arena Ursilor

Au mai ramas doar 5 zile pana  la termenul limita de inscriere in concursul antreprenorial de proiecte web - Arena Ursilor.

Trimite  acum ideea ta la evaluare@underclick.ro pentru analiza si poti castiga o experienta de neuitat care iti va modela spiritul antreprenorial sau sumele puse in joc de investitori:  200.000 Euro (Venture Connect), 50-100.000 Euro (Europe Internet Invest & SeedMoney), 10-20.000 Euro (investititori personali).

In data de 15 mai, va incepe jurizarea dosarelor in urma careia doar 12 proiecte vor fi selectate pentru a finala concursul ce va avea loc in data de 27 mai 2011 la Brasov, in sala Europa 2 a hotelului ARO.

Proiectele selectate vor beneficia de indrumarea mentorilor: Ionel Naftanaila, Adrian Zamfira, Ionut Andrei, Ciprian Stavar, Dragos Roua, Doru Panaitescu, Mihai Mafteianu, Gabriel Boaca si Claudiu Gamulescu.

Pana la marea confruntare, ursii te asteapta in fiecare zi in  Piata Sfatului pentru o sedinta foto “personalizata”.

Arena Ursilor face parte din Internet Festival, ce are  loc in  perioada 25-28 mai , la Brasov. Cel  mai importanta eveniment dedicat Internetului din Romania mai cuprinde:

Geek Meet Brasov (25 mai 2011) La Casa Baiulescu, pentru 2-3 ore poti avea parte de o experienta placuta schimband idei cu Bogdan Iordache, Stefan Petre, Ozgur Yuksel, Ciprian Borodescu. Mai multe detalii pe: www.geekmeet.ro

Internet Express (26 mai 2011) 10 seminarii hands-on, gratuite. Vei invata in direct cum sa faci situri, aplicatii iphone, aplicatii de finantare, adwords, comunicare, marketing. Mai multe detalii pe: www.internetexpress.ro

Internet Expo (26 mai 2011) Prima expozitie dedicata strict Internetului din Romania. Vor expune 24 de firme, confirmarile finale si tabloul expozitional saptamana viitoare. Vizitarea expozitiei este gratuita. Mai multe detalii pe: www.internetexpo.ro

Online Business Forum (27 mai 2011) Conferinta axata pe dezvoltarea afacerilor online, extindere internationala si folosirea social media in business. 12 speakeri : Marius Ghenea, Dorin Boerescu, Ciprian Stavar, Vlad Stan, Mugur Frunzetti, Hedi Hoka, Andreea Stan, Gabi Boaca, Claudiu Gamulescu Anca Petrescu, Alexandru Israil, Claudiu Vranceanu. Mai multe detalii pe: www.obf.ro

Gameville (28 mai 2011). Sub titulatura "O ciorba cu tarhon la pietrele lui Solomon", orice festival se termina cu un Party, oferit de Netsport.ro pentru cei care se vor prinde in joc. Mai multe detalii pe: www.gameville.ro

Sponsori: Romtelecom , Pagini Aurii, Lyoness

Parteneri: JCI Brasov, FPP, Underclick, Iceberg, Camera de Comert si Industrie Brasov, Primaria Brasov, NewPR, ABE Events, Kubu, Newsman, Digital4, ArboMedia, Digital Ads, Kolping

Parteneri media: Comunicatedepresa.ro, Publimedia, Adevarul, IubescBrasovul, Neogen, ClubAfaceri.ro, MindQuilt, 2 Parale, InternetCorp, How2Web, Onlinestudent.ro, Businesslive.ro, Amelie.ro, Mail Agent, LTV, JCI Romania, Comunicatemedia.ro, KBC, StartupWeekend, Floria, Stiridebine.ro, Laptopnews.ro, Loom.ro, MorningNewsbrief.

Despre Underclick.ro

Despre Europe Internet InvestEurope Internet Invest ( http://internetinvest.ro/) dezvolta programe de investitii in afaceri, inventii, prototipuri, idei care au puternice componente online. EII investeste in dezvoltarea ideilor inovatoare si face legatura intre afacerile online din Europa. Scopul principal este realizarea legaturii cu investitori din intreaga lume. Exista oportunitati si Europe Internet Invest le valorifica. Incepe sa construiesti acum pentru viitor !

Europe Internet Invest finanteaza si prefinanteaza proiecte greenfield si brownfield cu sume intre 5-15.000 Euro, acompaniaza proiecte web de la idee la prototip, asista finantari externe de la prototip la produs de pana la 200.000 Euro, si este conectat cu alta entitati din Europa in vederea proiectelor spin-off pentru valori mai mari ale proiectelor.

Europe Internet Invest este gestionat de Underclick.ro si Fundatia Post Privatizare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/underclick-ro1/ai-curaj-sa-te-infrunti-cu-ursii