Au mai ramas doar 3 zile pana la 1 mai !

Brasov - 28 aprilie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Si tot atat timp ca sa mai poti beneficia de bilete cu pret redus la Online Business Forum Brasov

Au mai ramas doar 3 zile pana la 1 mai !

Daca vrei sa inveti cum iti poti imbunatati strategia si  profitul business-ului tau online, cum iti poti crea noi oportunitati de afaceri si cum poti deveni mai competitiv online, rezerva-ti din timp un loc la Online Business Forum – Brasov.

 

Nume cunoscute din online-ul romanesc, iti vor  impartasi din experienta si expertiza lor: Marius Ghenea, Dorin Boerescu, Ciprian Stavar, Vlad Stan, Mugur Frunzetti, Hedi Hoka, Andreea Stan, Gabi Boaca, Anca Petrescu, Alexandru Israil, Claudiu Vranceanu si altii.

 

Desi taxa de participare este de 250  RON,  mai poti beneficia de oferta promotionala de 150 de RON / bilet, pana la 1 mai! Pentru a-ti rezerva un loc, acceseaza: http://register.obf.ro.

 

 

 

Anul acesta Online Business Forum  face pare din Internet Festival: cel mai important eveniment dedicat Internetului din Romania, ce va cuprinde o expozitie, seminarii, o conferinta, un concurs antreprenorial, jocuri si sesiuni de mentorship, toate  menite sa provoace  antreprenori, companii si pasionati de online la discutii si  schimburi de idei.

Biletul de la Online Business Forum iti permite accesul gratuit si la restul evenimentelor.

Poti afla mai multe amanunte despre fiecare eveniment cuprins in Internet Festival Brasov de pe site-urile acestora: www.obf.ro | www.arenaursilor.ro  | www.internetexpress.ro | www.internetexpo.ro | www.gameville.ro |  www.geekmeet.ro/brasov 

Sponsori: Romtelecom , Pagini Aurii, Lyoness

Parteneri: JCI Brasov, FPP, Underclick, Iceberg, Camera de Comert si Industrie Brasov, Primaria Brasov, NewPR, ABE Events, Kubu, Newsman, Digital4, ArboMedia, Digital Ads, Kolping

Parteneri media: Comunicatedepresa.ro, Publimedia, Adevarul, IubescBrasovul, Neogen, ClubAfaceri.ro, MindQuilt, 2 Parale, InternetCorp, How2Web, Onlinestudent.ro, Businesslive.ro, Amelie.ro, Mail Agent, LTV, JCI Romania, Comunicatemedia.ro, KBC, StartupWeekend, Floria, Stiridebine.ro, Laptopnews.ro, Loom.ro, MorningNewsbrief.

Despre Underclick.ro

Despre Europe Internet InvestEurope Internet Invest ( http://internetinvest.ro/) dezvolta programe de investitii in afaceri, inventii, prototipuri, idei care au puternice componente online. EII investeste in dezvoltarea ideilor inovatoare si face legatura intre afacerile online din Europa. Scopul principal este realizarea legaturii cu investitori din intreaga lume. Exista oportunitati si Europe Internet Invest le valorifica. Incepe sa construiesti acum pentru viitor !

Europe Internet Invest finanteaza si prefinanteaza proiecte greenfield si brownfield cu sume intre 5-15.000 Euro, acompaniaza proiecte web de la idee la prototip, asista finantari externe de la prototip la produs de pana la 200.000 Euro, si este conectat cu alta entitati din Europa in vederea proiectelor spin-off pentru valori mai mari ale proiectelor.

Europe Internet Invest este gestionat de Underclick.ro si Fundatia Post Privatizare.