Brasov Internet Festival 2012, inca 10 zile la super-pret !

Brasov - 22 martie 2012

Comunicat tip General in IT&C

Mai ai 10 zile in care te poti pre-inregistra la conferintele Brasov Internet Festival (5-9 iunie 2012) la un super-pret de numai 100 RON. Perioada de Early Registration se incheie la 31 martie, insa poti aplica acum si sa faci plata pana in data de 14 aprilie. http://register.obf.ro . Fii prevazator si rezerva din timp participarea la cel mai important eveniment Internet derulat inainte de vacanta de vara !

Brasov Internet Festival 2012

Brasov Internet Festival 2012

 Ne-am trezit cu un numar mare de evenimente, care le-am comasat in ceea ce se numeste astazi Brasov Internet Festival, o manifestare de aproape o saptamana in care ai multe de vazut, intalnit si invatat 

Claudiu Gamulescu, Europe Internet Invest

Aflat la editia a 2-a sub titulatura Brasov Internet Festival , evenimentul strange in cadrul sau mai multe micro-evenimente, dintre care se vor organiza in 2012 : Online Business Forum, Arena Ursilor, e-Business Passport, webSchool, Geek Meet. Totul se va termina cu o petrecere pentru mediul online. Perioada : 5-9 IUNIE 2012.

Online Business Forum, aflat la editia a 9-a, iti va aduce speakeri important pe teme de mobile, internationalizarea afacerilor si instrumente online pentru afaceri, dintre care mentionam : Marius Ghenea, Ionel Naftanaila, Dorin Boerescu, Anca Petrescu, Gabriel Boaca, Ioana Anescu, Bogdan Manolea, Ciprian Stavar, Doru Panaitescu, Ionut Tata, Ionut Andrei, Sebastian Vaduva, Claudiu Gamulescu.

La categoria entertainment s-a lansat concursul « Vlei un tlicou demential ? » pe FaceBook in cadrul paginii facebook.com/festival.internet

Arena Ursilor va pune fata in fata cu investitorii 10 proiecte, inscrierile se deschid de astazi si materialele se primesc la evaluare@arenaursilor.ro. Anul acesta cea mai importanta miza vor fi sedintele de mentorat si pitching, pentru pregatirea celor care au nevoie de investitii.  

« Totul a pornit cu un eveniment (OBF), la care am adaugat un concurs (AU), am incurajat initiative si am sustinut programele libere (GM, OC). Ne-am trezit cu un numar mare de evenimente, care le-am comasat in ceea ce se numeste astazi Brasov Internet Festival, o manifestare de aproape o saptamana in care ai multe de vazut, intalnit si invatat. Vrem sa facem un eveniment-fanion in Romania din el, motiv pentru care impreuna cu partenerii nostri vom lansa in acest an si un Cluster IT care sa reuneasca companiile din zona de Centru (Brasov-Sibiu-Mures). Insa vom lasa mai bine faptele sa vorbeasca », declara Claudiu Gamulescu, partener in Europe Internet Invest, organizator.

Programul pe scurt al Festivalului : Festivalul debuteaza marti 5 Iunie cu Geek Meet, gratuit, in limita locurilor disponibile, iar miercuri, 6 iunie, ne intalnim pentru WebSchool, fata in fata cu antreprenori. Joi 7 iunie o sa facem discutii pe teme de investitii, incubatoare de afaceri si antreprenoriat international la Business Passport. Vineri 8 iunie se deschide zona de business cu conferinta Online Business Forum. Concursul antreprenorial Arena Ursilor se va desfasura in paralel cu sedintele de mentorat si prezentarea proiectelor, urmand ca pitch-ul final sa aiba loc in paralel cu conferinta OBF. La final, te invitam la Party, in unul din cluburile brasovene

Early Registration la Brasov Internet Festival (5-8 iunie 2012) pana pe 31 martie 2012, apoi pre-booking pana la data de 31 aprilie, normal booking pana la 31 mai. 

Despre Underclick.ro

Underclick.ro - este o institutie privata si brandul sub care actioneaza mai multe companii care furnizeaza consultanta in management, marketing, comunicare online, comert electronic si dezvoltare durabila a afacerilor prin Internet.

Despre Europe Internet Invest
Investim in afaceri, inventii, prototipuri, idei. Care au puternice componente online. Investim in dezvoltarea ideilor inovatoare. Facem legatura intre afacerile online din Europa. Realizam legatura cu investitori din intreaga lume. Exista oportunitati si noi le valorificam.
Incepe sa construiesti acum pentru viitor ! internetinvest punct ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/underclick-ro1/brasov-internet-festival-2012-inca-10-zile-la-super-pret