Masa rotunda: Politicile educationale pentru romi in contextul Fondului Social European

Locul desfasurarii: Hotel Capsa, Salonul Albastru

Organizator: Fundatia Roma Education Fund Romania, UNICEF Romania

Fundatia Roma Education Fund Romania, in parteneriat cu UNICEF , are deosebita placere de a va invita la masa rotunda cu tema Politicile educationale pentru romi in contextul Fondului Social European –Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

In cadrul intalnirii vor avea loc dezbateri cu privire la politicile educationale pentru romi care au sursa de finantare Fondul Social European, prezentari ale provocarilor actualei perioade programatice, predictii pentru programarea 2014-2020, precum si prezentarea experientelor implementarii unor politici educationale prin intermediul fondurilor structurale.

RSVP: Raluca Manta, Asistent Comunicare UNICEF Romania, 021.021.78.55 rmanta@unicef.org

Despre UNICEF

UNICEF este prezent în România şi în alte 190 de ţări şi teritorii pentru a promova supravieţuirea şi dezvoltarea copiilor, din perioada copilăriei mici până la adolescenţă. În România, UNICEF susţine drepturile copiilor prin programe de sănătate şi nutriţie, educaţie de calitate, precum şi prin protecţia copiilor împotriva violenţei, neglijenţei şi HIV/SIDA. UNICEF este susţinut financiar integral prin contribuţiile voluntare ale persoanelor fizice, corporaţiilor, fundaţiilor şi ale guvernelor.

Confirmare pana la data: 6 iulie 2012

Participare: Numai pe baza de invitatie

Taguri: fonduri structuraleUNICEFromiREF