Brandul Fast Asigurări lansează primul site cu vânzare video în doar 3 pași

BUCURESTI - 14 octombrie 2019

Comunicat tip General in Administratie Publica, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle

Fast Asigurări lansează serviciul de videobroker online – ce reprezintă primul model de business de consultanță în timp real, la doar un click distanță, oferind clienților o gamă completă de servicii online în domeniul asigurărilor. La data de 9 februarie 2019, la ora 21:13, a avut loc prima vânzare prin sistem video-online. Acum, oricine poate beneficia de consultanță în asigurări doar accesând https://fastasigurari.ro/.

Sub egida ,,Eliberăm clienții de obligația de a se prezenta personal la agențiile și la ghișeele de asigurări.”, Fast Asigurări răspunde cererii pieței pentru digitalizarea serviciilor prin oferirea unei platforme cu servicii de consiliere în asigurări, care poate fi accesată de oriunde: de acasă, de la serviciu, din mașină și nu numai. Compania militează pentru mai mult timp liber pentru oameni și mai puțin timp petrecut în trafic, în drum către și de la agențiile și ghișeele de asigurări. ,,Filosofia Fast exprimă necesitatea de a oferi cele mai bune servicii de consultanță, cele mai rapide și cu cele mai mici costuri într-un timp cât mai scurt.’’ – declară fondatorii companiei.

Cui se adresează?

Sistemul Fast este ideal pentru persoanele ocupate, mereu pe fugă, fie din cauza serviciului fie din motive ce țin de familie, cu puțin timp liber disponibil. Echipa Fast este prima care oferă această posibilitate, câștigul garantat al clienților fiind timpul salvat dar și prețurile minime. În plus, oricine poate pune întrebări și primi răspuns pe loc.

 

Cum achiziționăm o asigurare auto RCA?

Totul este simplu și rapid. Alegi modalitatea prin care dorești să discuți cu brokerul: prin telefon, video sau prin chat, apăsând butonul corespunzător. Intri și trimiți documentele necesare, îți alegi oferta potrivită, plătești online cu cardul și asigurarea este trimisă pe e-mail. Mai multe detalii găsești aici: https://fastasigurari.ro/asigurare-rca-online-in-3-pasi-simpli/ .

 

Despre fondatori și Fast Asigurări

Fondatorii și proprietarii site-ului Fast Asigurări sunt Radu Cristache și Gabriel Stancu, iar munca și experiența cumulate în domeniul asigurărilor de peste 39 ani i-a ajutat să creeze un business bazat pe filosofia Fast. Experiența din practică câștigată în cele mai dinamice departamente, de la vânzări directe la managementul forței de vânzări și training management, le-a dovedit că brokerajul online în asigurări are un mare potențial de creștere.

Detalii:

Site: https://fastasigurari.ro

Program: L - V: 8.00-23.00, S - D: 8.00-24.00

Telefon: +4 (0) 745 231 419

E-mail: office@fastasigurari.ro

 

Despre Unicornul Mov SRL

Brandul Fast Asigurări este partener al brokerului Inter Broker din Oradea, unul din brokerii de top din Romania, ajungând să creeze un sistem inovator prin care îți poți face online o asigurare RCA, de călătorie sau orice alt tip de asigurare. Planul de dezvoltare al echipei Fast Asigurări implică și vânzarea francizelor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/unicornul-mov-srl/brandul-fast-asigurari-lanseaza-primul-site-cu-vanzare-video-in-doar-3-pasi