Camera foto-video pentru microscop

BUCURESTI - 28 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Vesti bune de la importatorul de microscoape portabile Dino-Lite! Microscopul tau clasic poate deveni un microscop digital USB. Camerele digitale pentru microscoape sunt solutia ideala pentru toti cei ce utilizeaza microscoape si au nevoie sa capteze imagini si secvente video pentru a putea documenta ceea ce analizeaza.

camera microscop

camera microscop

 Camera foto-video pentru microscop 

microscopportabil.ro

Camera foto-video pentru microscop transforma microscopul optic clasic intr-unul digital, permitand fiecarui utilizator sa urmareasca imaginile pe ecranul calculatorului sau televizorului, sa capteze poze si secvente video si sa masoare ceea ce analizeaza. Prezentam, in continuare, gama de camere DinoEye de la Dino-Lite.

Camera USB pentru microscop

Se utilizeaz─â prin inlocuirea unuia din ocularele microscopului cu o camera USB, ce permite captarea de imagini prin intermediul unui software specializat, intitulat DinoCapture.  Intrucat microscoapele dispun, in general, de oculare cu diametre de 23mm, 30mm si 30,5mm, camerele foto microscop pentru ocular sunt realizate la aceste diametre. Camerele foto pentru microscop, din aceasta categorie, sunt disponibile la rezolutii de 1,3Mpx si 5Mpx.

Camera foto-video universala exterioara pentru oculare de microscop

Pentru microscoapele cu oculare de alte dimensiuni sunt disponibile variante universale de prindere. Aceste camere foto-video se monteaza pe exteriorul ocularului si dispun de 3 suruburi din plastic, pentru fixare usoara si pentru a nu afecta ocularul.

Pentru cei interesati doar de vizualizarea imaginilor de la microscop pe un televizor, fara posibilitatea de capta cu ajutorul unui software specializat, exista camere video microscop cu conecatre TV.

De asemenea, exista camere foto-video pentru microscop cu conectare C-Mount. Aceste camere pot fi utilizate si la endoscoape si pot fi comandate la 1,3Mpx sau 5Mpx.

Pentru preturi si detalii, va rugam sa vizitati magazinul nostru www.unicshop.ro,  la sectiunea destinata acestor produse.

Despre Unicshop

Despre noi
Suntem o firma mica ce cauta sa ofere servicii de calitate prin: seriozitate, promptitudine si profesionalism.
Stim ca este greu sa te documentezi atunci cand ai de gand sa cumperi ceva si din acest motiv am apelat la solutia magazinului virtual. Astfel, avem posibilitatea sa oferim toate informatiile de care tu ai nevoie sa decizi exact ceea ce ti se potriveste. Facem permanent eforturi sa implementam poze cat mai reprezentative si sa inseram cat mai multe specificatii posibile la fiecare produs.

La prima mana
Toate produsele prezente in acest magazin virtual sunt importate de firma noastra intrucat suntem in contact direct cu producatorul, distribuitorul european sau cel zonal. Avantajele cu care ne mandrim sunt: preturile cele mai mici pentru aceste produse pe piata, avem imediat in oferta ultimele noutati ale producatorilor ce-i reprezentam si garantie prin schimbarea produselor defecte.

Distributie
Din postura de importator cautam desigur distribuitori si reselleri. Va invitam sa ne contactati daca doriti sa comercializati aceste produse. Preturile pentru distribuitori si reseleri sunt desigur semnificativ mai mici si va permit sa fiti competitivi.