Microscoape digitale USB cu marire 500X

BUCURESTI - 21 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Microscoapele digitale cu conexiune USB sunt cele mai portabile instrumente de laborator, acestea permitand examinarea detaliilor si captarea de imagini si secvente video.

dino-lite 500x

dino-lite 500x

 Microscoape digitale USB cu marire 500X 

unicshop

Pentru a vizualiza detaliile cele mai fine se recomanda folosirea unui microscop digital 500X. La acest nivel de marire nu se putea lucra pana de curand decat in cadrul laboratoarelor specializate. Dimensiunile foarte mici ale microscoapelor digitale Dino-Lite și conexiunea USB sunt atuurile portabilitații maxime. Impreuna cu un laptop sau cu un transmitator wifi (disponibil in gama de accesorii microscoape din magazinul nostru www.unicshop.ro) microscopul digital USB muta laboratorul pe teren, acolo unde poti studia fenomenele, in mediul lor, fara influente externe.

Marirea conteaza!


In functie de domeniul de utilizare, detaliile masurabile in microni pot releva cauzalitati si explicatii sau pot asigura demonstratii imbatabile ale demersurilor stiintifice. Filmand sau fotografiind cele mai importante detalii ale observatiilor microscopice ai posibilitatea sa impartasesti cu partenerii/colegii si prietenii toti pasii demonstratiilor.

Domeniile in care sunt utilizate microscoape digitale USB sunt foarte multe, nevoia de detalii macrcoscopice este intalnita adesea in studiile biologice si botanice, analize criminalistice, inspectia calitativa a produselor industriale, experimente chimie, consultatii dermatologie, analiza minerala a firului de par, etc.

Pentru mediile ostile, in care sunt necesare ustensile rezistente la coroziune sau la efecte nedorite ale unor substante periculoase, exista si microscope cu carcasa exterioara din aliaj de aluminiu. Gama de microscoape 500X include unul cu astfel de carcasa. Acesta, pe langa rezistenta crescuta la coroziune, are si atuul aspectului net superior.

Software profesional cu licenta multipla. 
Microscopele digitale Dino-Lite sunt livrate cu un pachet software profesional ce permite captarea de imagini și secvente video, permite masuratori calibrate ale detaliilor din imagini, adnotari si alemnte grafice. De asemenea, software-ul ofera posibilitatea setarii calitatii, luminozitatii sau a altor caracteristici de lucru ale camerei digitale incorporate. Software-ul este disponibil si in limba romana si poate fi utilizat cu mai multe microscope digitale Dino-Lite simultan. Pachetul soft este inclus gratruit pentru toate microscopele si poate fi instalat pe mai multe calculatoare simultan. Astfel, puteti folosi calculatorul de la birou/din laborator, calculatorul de acasa si laptopul (pe teren/ la fata locului), fara sa va ingrijorati de faptul ca nu detineti decat o licenta. Cu un singur microscop digital  poate lucra o intreaga echipa intrucat programul poate rula pe toate computerele celor implicati intr-un proiect.   

Pentru o prezentare detaliata si pentru o galerie completa de imagini ale acestei game de produse si pentru detalii suplimentare, cu privire la oricare dintre microscoapele portabile, puteti accesa site-ul nostru. De asemenea, echipa noastra va sta la dispozitie, pentru consultanta si comenzi, putand fi contactata la e-mail.

Despre Unicshop

Suntem o firma mica ce cauta sa ofere servicii de calitate prin: seriozitate, promptitudine si profesionalism.
Stim ca este greu sa te documentezi atunci cand ai de gand sa cumperi ceva si din acest motiv am apelat la solutia magazinului virtual. Astfel, avem posibilitatea sa oferim toate informatiile de care tu ai nevoie sa decizi exact ceea ce ti se potriveste. Facem permanent eforturi sa implementam poze cat mai reprezentative si sa inseram cat mai multe specificatii posibile la fiecare produs.

La prima mana

Toate produsele prezente in acest magazin virtual sunt importate de firma noastra intrucat suntem in contact direct cu producatorul, distribuitorul european sau cel zonal. Avantajele cu care ne mandrim sunt: preturile cele mai mici pentru aceste produse pe piata, avem imediat in oferta ultimele noutati ale producatorilor ce-i reprezentam si garantie prin schimbarea produselor defecte.

Distributie
Din postura de importator cautam desigur distribuitori si reselleri. Va invitam sa ne contactati daca doriti sa comercializati aceste produse. Preturile pentru distribuitori si reseleri sunt desigur semnificativ mai mici si va permit sa fiti competitivi.