Microscoape portabile, usb, camere cu microscop - direct de la importator: unicshop.ro

BUCURESTI - 26 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Microscoapele au devenit portabile, le poti lua cu tine pe teren, in natura sau acasa. Oriunde ai nevoie, microscopul poate fi la tine in buzunar.

Microscoape USB de la www.unicshop.ro

Microscoape USB de la www.unicshop.ro

In calitate de importator si comerciant de microscoape portabile , avem placerea de a va prezenta cea mai recenta gama de microscoape digitale portabile cu rezolutie  de 5Mpx, concepute pentru a va oferi o experienta de lucru superioara, indiferent de aria profesionala in care intentionati sa il folositi.Cele sase variante de microscoape cu sensor de imagine de 5 megapixeli din aceasta serie se remarca prin imagini extrem de clare, chiar si la cele mai mari nivele de marire. Tocmai datorita acestor rezolutii foarte mari de captare a imaginilor, aceste aparate reprezinta solutia ideala pentru urmarirea imaginilor pe monitoare mari.Aceste microscoape, cu dimensiuni reduse (greutate de 140grame, 10cm inaltime si 3.2cm diametru), au carcasa din aliaj de aluminiu, ce ii confera un grad ridicat de protectie si un sensor de imagine superior calitativ celor din gamele anterioare. Astfel, pot fi captate imagini foarte clare, culori naturale si o rata de refresh imbunatatita, pentru a reda mult mai bine imaginile in timp real.

In functie de caracteristicile individuale, care vin in intampinarea necesitatilor clientilor, puteti opta pentru varianta de baza, varianta cu lentile interschimbabile (Dino-Lite - AD7013MT), cea cu filtru de polarizare (Dino-Lite HR), cea cu distanta mare de lucru si lentile interschimbabile (Dino-Lite HR), sau cea cu filtru de polarizare si factor crescut de marire (Dino-Lite HR - AM7013MZT4).

Toate microscoapele au opt leduri de iluminare incorporate, ce pot fi pornite sau oprite din soft, zoom optic continuu  și reglabil (de pana la 200X sau chiar 470x), precum si Microtouch 2 – functie ce permite captarea de imagini prin simpla atingere a senzorului din partea superioara a microscopului. In aceste conditii, utilizarea unui microscop portabil Dino-Lite va permite sa-l utilizati cu o singura mana.

Microscoapele digitale portabile Dino-Lite asigura o experienta completa, impreuna cu programul DinoCapture , ce permite captarea si adnotarea de imagini, precum si captarea de secvente video. Software-ul DinoCapture ofera posibilitati de masurare calibrata si este compatibil cu sisteme de operare precum: Windows XP, Windows Vista, Windows 2000, Windows Server 2003, Windows 7 si Windows 8.

Subliniem faptul ca  oricare model din aceasta gama reprezinta o solutie accesibila, ca pret, pentru utilizare industriala, stiintifica sau oricare ar fi activitatea dumneavoastra (acestea pot fi folosite in activitati precum inspectii industriale, inspectii asupra componentelor PC si a modulelor telefonice, ca unealta pedagocica in domenii stiintifice, pentru cercetare de laborator, analize medicale, ca unealta pentru studiul educational individual, pentru disectii si examinari de insecte, pentru examinarea plantelor, a epidermei, a scalpului, in inspectii de calitate textile si confectii, pentru verificarea bijuteriilor, a monezilor si a bancnotelor, in criminalistica, pentru verificarea calitatii printarii/imprimarii si multe altele).

Odata cu gama de microscoape sus-mentionata a fost lansata si o gama de camere microscop de 5Mpx. Acestea transforma microscopul clasic intr-unul digital prin inlocuirea unuia din oculare sau prin sistemul universal de montare C-Mount.

Pentru detalii suplimentare, cu privire la aceasta gama sau la oricare dintre celelalte produse, puteti accesa site-ul nostru - http://www. unicshop .ro. De asemenea, echipa noastra va sta la dispozitie, pentru consultanta si comenzi, putand fi contactata la e-mail office@unicshop.ro si la telefon 0723.348.577.

Despre Unicshop

Suntem o firma mica ce cauta sa ofere servicii de calitate prin: seriozitate, promptitudine si profesionalism.

Stim ca este greu sa te documentezi atunci cand ai de gand sa cumperi ceva si din acest motiv am apelat la solutia magazinului virtual. Astfel, avem posibilitatea sa oferim toate informatiile de care tu ai nevoie sa decizi exact ceea ce ti se potriveste. Facem permanent eforturi sa implementam poze cat mai reprezentative si sa inseram cat mai multe specificatii posibile la fiecare produs.

La prima mana
Toate produsele prezente in acest magazin virtual sunt importate de firma noastra intrucat suntem in contact direct cu producatorul, distribuitorul european sau cel zonal. Avantajele cu care ne mandrim sunt: preturile cele mai mici pentru aceste produse pe piata, avem imediat in oferta ultimele noutati ale producatorilor ce-i reprezentam si garantie prin schimbarea produselor defecte.

Distributie
Din postura de importator cautam desigur distribuitori si reselleri. Va invitam sa ne contactati daca doriti sa comercializati aceste produse. Preturile pentru distribuitori si reseleri sunt desigur semnificativ mai mici si va permit sa fiti competitivi.