Microscoape portabile USB cu transmisie Wireless. Transmitator Wireless pentru microscoapele Dino-Lite

BUCURESTI - 21 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Microscoapele USB Dino-Lite primesc o noua facilitate demna de produsele si gadgeturile momentului. Transmisia wireless „live” de la un miscoscop USB catre calculatoare, telefoane sau tablete este posibila cu ajutorul transmitatorului wireless nou lansat.

microscop wireless

microscop wireless

 Microscop portabil USB cu transmisie Wireless - Mic, dar puternic ! 

unicshop

De ce transmisie wireless?

Pai, in primul rand, pentru ca doar asa poti vedea in timp real, fotografia si inregistra secvente video cu mai multe dispozitive (pana la 10 dispozitive) conectate simultam la transmitatorul wireless. Prezentarile efectuate prin transmiterea wireless „live” a imaginilor de la microscop permit fiecarui participant sa priveasca pe propriul telefon (sau pe propria tableta) ceea ce microscopul surprinde. Mai mult, fiecare membru al auditoriului sau fiecare membru al echipei de proiect / de cercetare poate capta imaginile sau secventele video pe care le considera mai importante.

In al doilea rand, merita mentionat faptul ca nu mai ai nevoie de un PC sau laptop pentru a lucra cu un microscop de buzunar. Portabilitatea microscoapelor creste, transmitatorul wireless (wireless streamer) asigura alimentarea microscopului pentru o perioada de pana la 6 ore, in conditiile in care transmitatorul poate fi atasat la curea sau la un rucsac. Acesta cantareste sub 400g si este foarte compact (7.7cm x 10.3cm x 5.3cm).  Telefonul (smartphone cu touch) sau tableta permit vizualizarea, captarea de imagini sau secvente video si transmiterea (share-urirea) catre parteneri/colegi.  

Compatibilitate imbatabila
Transmitatorul wireless creaza un hotspot, la care odata conectat, poti utiliza orice dispozitiv cu un sistem de operare Android sau iOS(iPhone, iPad sau iPod Touch). Mai mult, orice PC sau dispozitiv ce nu functioneaza cu unul dintre aceste sisteme de operare, poate vizualiza imaginile transmise de stream-erul wireless prin introducerea unei adrese IP in fereastra unui browser de Internet.

Telefoalele, tabletele si restul aparatelor Android sau iOS vor beneficia de toate facilitatile unui software de analiza microscopica prin intermediul aplicatiilor gratuite.

Un alt amanunt, ce trebuie luat in calcul cand vine vorba de compatibilitate, este acela ca adaptorul wireless MSVC72W poate lucra cu majoritatea microscoapelor USB Dino-Lite, dar si cu camerele USB pentru microscop.

Mic, dar puternic!
Adaptorul wireless Dino-Lite emite un semnal suficient de puternic pentru a permite conectarea a pana la 10 device-uri aflate la o distanta de pana la 15 metri distanta.

Pentru o prezentare detaliata si pentru o galerie completa de imagini ale acestui produs si pentru detalii suplimentare, cu privire la oricare dintre microscoapele portabile, puteti accesa site-ul nostru - www. unicshop .ro. De asemenea, echipa noastra va sta la dispozitie, pentru consultanta si comenzi, putand fi contactata la adresa noastra de  e-mail.

Despre Unicshop

Suntem o firma mica ce cauta sa ofere servicii de calitate prin: seriozitate, promptitudine si profesionalism.
Stim ca este greu sa te documentezi atunci cand ai de gand sa cumperi ceva si din acest motiv am apelat la solutia magazinului virtual. Astfel, avem posibilitatea sa oferim toate informatiile de care tu ai nevoie sa decizi exact ceea ce ti se potriveste. Facem permanent eforturi sa implementam poze cat mai reprezentative si sa inseram cat mai multe specificatii posibile la fiecare produs.

La prima mana
Toate produsele prezente in acest magazin virtual sunt importate de firma noastra intrucat suntem in contact direct cu producatorul, distribuitorul european sau cel zonal. Avantajele cu care ne mandrim sunt: preturile cele mai mici pentru aceste produse pe piata, avem imediat in oferta ultimele noutati ale producatorilor ce-i reprezentam si garantie prin schimbarea produselor defecte.

Distributie
Din postura de importator cautam desigur distribuitori si reselleri. Va invitam sa ne contactati daca doriti sa comercializati aceste produse. Preturile pentru distribuitori si reseleri sunt desigur semnificativ mai mici si va permit sa fiti competitivi.