Microscop de buzunar pentru profesionisti

BUCURESTI - 4 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Microscopul portabil ( microscop de buzunar ) primeste acum facilitati Premium !
Facilitati intalnite pana in prezent doar la microscoapele clasice si foarte scumpe se regasesc de acum si pe microscopaele portabile cu conexiune USB. Microscoapele cu acest gen de facilitati nu puteau fi utilizate, pana in prezent, decat in laboratoare, datorita dimensiunilor lor foarte mari.

Microscop portabil USB

Microscop portabil USB

 Microscop de buzunar pentru profesionisti - Laboratorul de buzunar a devenit o realitate! 

microscopportabil.ro

Microscop portabil Dino-Lite Edge - dispune de facilitati precum: - HDR sau EDR (Extended Dynamic Range -  Gama extinsa de expunere),- microscop de buzunar EDoF (Extended Depth of Focus -  Camp de profunzime extins ),- microscop portabil cu LFoV (Large Field of View -  Camp extins de cuprindere),- Citire automata a nivelului de marire pentru calibrarea masuratorilor,- Lentile si adaptoare interschimbabile pentru a putea fi folosite in aplicatii din foarte toate domeniile,- Filtru reglabil de polarizare.

Un microscop de buzunar cu HDR permite inlaturarea diferentelor de expunere in captarea de imagini. Detaliile unor obiecte ce sunt expuse unui fascicul de lumina foarte puternic nu pot fi lesne captate de microscopele optice clasice. Supra-expunerea din anumite zone si sub-expunerea altora (datorata  modului de distributire al iluminarii si modului in care lumina este reflectata de obiectul analizat) pot genera imagini in care detaliile importante nu pot fi distinse. Efectul HDR (efectul de gama dinamica estinsa sau efectul de expunere multipla) suprapune automat imagini captate la mai multe nivele de expunere, pentru a crea o imagine clara si corect expusa pe toata suprafata analizata sub microscop.

Microscopul portabil (microscop de buzunar) ofera o usurinta deosebita in lucrul cu detalii, chiar si in afara laboratoarelor (marire continua de pana 200x). Atunci cand acest microscop de buzunar dispune si de un camp extins de profunzime se poate spune ca laboratorul este cu tine, la fata locului. Efectul EDoF suprapune automat imagini ale aceluiasi detaliu, dar realizate la focus-ari diferite. În acest fel, poate fi observata o suprafata denivelată fara a avea zone clare si zone neclare. Microscpoia clasica nu permite captarea de imagini ale suprafetelor nergulate afle integral “in focus”.

O alta facilitate noua, ce nu exista pana in prezent la un microscop portabil (microscop de buzunar), este campul extins de cuprindere, respectiv LFoV (Large Field of View). O parte din microscopele profesionale din gama Dino-Lite Edge permita lucrul la distanta, cu un camp de vizualizare extins. Cand microscopul te ajuta sa vezi detalii desi se afla la distanta mare de obiectul analiztat, poti interveni asupra acestuia si poti monitoriza efectele, in timp real, pe ecaranul laptop-ului sau PC-ului.

Pentru ca aceste microscoape sunt destinate unor profesionisti, ele dispun de software capabil sa capteze imagini si sa efectueze masuratori calibrate. Parte din microscopele Dino-Lite Edge dispun chiar si de citire automata a nivelului de marire, pentru o calibrare usora a masuratorilor.

Filtru de polarizare reglabil manual. Cu atat de multe domenii in care poate fi utilizat, inevitabil vor exista aplicatii in care iluminarea generata de microscop va fi reflectata de suprafata obiectelor analizate. Lentila polarizatoare a iluminarii microscopului este reglabila manual pentru a permite reducerea sau chiar inlaturarea totala a  acestor straluciri, astfel incat detaliile sa devina clare iar contrastul sa fie suficient de bun.

Intrucat microscopele profesionale au aplicatii in domenii extrem de variate, gama Edge dispune de un set extins de lentile si adaptoare interschimbabile. Printre acestea, mentionam lentila inchisa – pentru aplicatii in medii cu praf si umezeala, difuser de iluminare, lentila de iluminare laterala circulara, lentila scurta pentru macro si grila de calibrare.

Costurile dotarii unui laborator sunt acum reduse considerabil. Microsoapele profesionale nu mai costa zeci de mii de euro, au devenit portabile, au conetare USB, dispun de software ce permite masuratori calibrate, captarea de imagini si secvente video.

Alege ce se potriveste activitatii sau pasiunii tale! Zeci demodele disponibile in mai multe categorii, criterii functionale de filtare si preturi mereu afisate.

Despre Unicshop

Despre noi
Suntem o firma mica ce cauta sa ofere servicii de calitate prin: seriozitate, promptitudine si profesionalism.
Stim ca este greu sa te documentezi atunci cand ai de gand sa cumperi ceva si din acest motiv am apelat la solutia magazinului virtual. Astfel, avem posibilitatea sa oferim toate informatiile de care tu ai nevoie sa decizi exact ceea ce ti se potriveste. Facem permanent eforturi sa implementam poze cat mai reprezentative si sa inseram cat mai multe specificatii posibile la fiecare produs.

La prima mana
Toate produsele prezente in acest magazin virtual sunt importate de firma noastra intrucat suntem in contact direct cu producatorul, distribuitorul european sau cel zonal. Avantajele cu care ne mandrim sunt: preturile cele mai mici pentru aceste produse pe piata, avem imediat in oferta ultimele noutati ale producatorilor ce-i reprezentam si garantie prin schimbarea produselor defecte.

Distributie
Din postura de importator cautam desigur distribuitori si reselleri. Va invitam sa ne contactati daca doriti sa comercializati aceste produse. Preturile pentru distribuitori si reseleri sunt desigur semnificativ mai mici si va permit sa fiti competitivi.

Nu ne rezumam la atat...
Pentru cei ce vor sa afle si alte laturi ale afacerilor si experientei noastre va invitam sa ne vizitati si la adresa:

www.overlords.ro