Microscop portabil cu rezolutie 5Mpx, carcasa din aluminiu si filtru de polarizare

BUCURESTI - 31 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Microscopul portabil devine un standard in industrie si mai ales in verificarea calitatii produselor. Atunci cand aceste microscope sunt concepute pentru profesionisti, beneficiaza de caracteristici tehnice deosebite si pot constituii instrumente indispensabile pentru cei ce lucreaza cu detalii microscopice.

Microscop portabil

Microscop portabil

 Microscop portabil cu rezolutie 5Mpx, carcasa din aluminiu si filtru de polarizare 

www.unicshop.ro

Carcasa din aliaj de aluminiu

Microscopele portabile utilizate de profesionisti sunt proiectate sa opereze in medii ostile, uneori corozive. Din acest motiv, microscopele de buzunar Dino-Lite sunt realizate din aliaj de aluminiu. In general, un microscop portabil cu aplicatii in medii specifice unui laborator dispune de carcase din material plastic.

Detalii Microscop portabil cu rezolutie 5Mpx

Rezolutie 5Mpx

Destinate celor ce au nevoie sa vada detalii microscopice la o claritate peste medie, microscoapele profesionale portabile au un senzor de imagine de 5 Megapixeli, respectiv 2592 x 1944 pixeli. La aceasta rezolutie, poti urmari tot ceea ce analizezi, pe ecrane foarte mari, in modul full-screen. Odata ce captezi imaginile in calculator, poti sa decupezi zonele de interes fara grija deteriorarii calitatii imaginii. Munca ta nu va fi insotita niciodata de imagini pixelate si detaliile microscopice vor fi disponibile pentru toti cei interesati.  

Microscop cu polarizare

Studiul microscopic necesita iluminare artificiala puternica si de foarte buna calitate. Microscopul portabil profesional include, din constructie, iluminare cu LED-uri dispuse de jur imprejurul blocului optic de marire. Prin aceasta solutie tehnica, microscoapele de buzunar dispun de lumina de cea mai buna calitate. Intrucat suprafetele analizate pot fi lucioase, sau cu capacitati reflective (suprafetele metalice, cele vopsite uniform, etc.), iluminarea generata de microscop este reflectata si este preluata de camera, calitatea imaginilor obtinute fiind redusa semnificativ. Aici apare necesitatea polarizarii iluminarii, proces ce inlatura reflectiile sau la reduce, pentru obtinerea unor imagini fara zone “arse” de lumina microscopului. Microscoapele Dino-Lite ce fac obiectul acestui articol dispun si de filtru reglabil de polarizare plasat in fatacelor 8 led-uri.

Sunt microscope profesionale de buzunar si pot fi manevrate cu o singura mana. Cu aceeasi mana cu care este tinut microscopul se poate reliza zoom-ul (manual pana la 470x, in functie de model), se pot capta imagini si a secvente video printr-o singura atingere pe zona superioara a microscopului (Microtouch) si se poate regla filtrul de polarixare a iluminarii.

Despre Unicshop

Despre noi
Suntem o firma mica ce cauta sa ofere servicii de calitate prin: seriozitate, promptitudine si profesionalism.
Stim ca este greu sa te documentezi atunci cand ai de gand sa cumperi ceva si din acest motiv am apelat la solutia magazinului virtual. Astfel, avem posibilitatea sa oferim toate informatiile de care tu ai nevoie sa decizi exact ceea ce ti se potriveste. Facem permanent eforturi sa implementam poze cat mai reprezentative si sa inseram cat mai multe specificatii posibile la fiecare produs.

La prima mana
Toate produsele prezente in acest magazin virtual sunt importate de firma noastra intrucat suntem in contact direct cu producatorul, distribuitorul european sau cel zonal. Avantajele cu care ne mandrim sunt: preturile cele mai mici pentru aceste produse pe piata, avem imediat in oferta ultimele noutati ale producatorilor ce-i reprezentam si garantie prin schimbarea produselor defecte.

Distributie
Din postura de importator cautam desigur distribuitori si reselleri. Va invitam sa ne contactati daca doriti sa comercializati aceste produse. Preturile pentru distribuitori si reseleri sunt desigur semnificativ mai mici si va permit sa fiti competitivi.

Nu ne rezumam la atat...
Pentru cei ce vor sa afle si alte laturi ale afacerilor si experientei noastre va invitam sa ne vizitati si la adresa:
www.unicshop.ro