Microscop portabil DVI cu rezolutie HD conectabil direct la monitor/televizor

BUCURESTI - 13 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Microscop portabil DVI cu rezolutie HD conectabil direct la monitor/televizor - pentru o calitate sporita a imaginii si o rata mare de refresh !

Echipa Unicshop are placerea sa va prezinte, in calitate de importatori si comercianti de microscoape portabile , o gama de instrumente ce sunt menite a va oferi o experienta placuta, eficienta si rapida de a utiliza produsele Dino-Lite, atat acasa/in laboratorul dumneavoastra, cat si in afara acestuia, pe teren.

Microscop portabil

Microscop portabil

 Indiferent de aria profesionala in care intentionati sa folositi aceste produse, caracteristicile tehnice ale microscoapelor acestei game va vor permite o utilizare caracterizata prin: lejeritate, adaptabilitate, precizie, versatilitate, acuratete si siguranta.

Un microscop portabil DVI HD poate fi conectat direct la un televizor HD sau la un monitor LCD, prin interfața DVI.

Aceste microscoape portabile, avand o rezolutie HD 720 pixeli, sunt concepute pentru a oferi o experienta de lucru extrem de buna si se evidentiaza prin afișarea unor imagini de o claritate deosebita.

Puterea de marire cuprinsă intre 10x si 200x, precum si dimensiunile reduse ale acestora (10,5 cm lungime, 3,2 cm diametru si o greutate de numai 95 de grame), fac din aceste produse solutia ideala pentru situatiile in care activitatea dumneavoastra presupune lucrul pe teren sau prezentari efectuate in fata unei audiente. Dispun de carcasa de aluminiu, fiind rezistente in medii corozive.

In functie de caracterisitcile individuale ale fiecarui model din gama, puteti opta pentru variantele de baza (Microscop portabil DVI HD AM5018MT), cele cu filtru reglabil de polarizare si distanta mare de lucru (Microscop HD portabil AM5018MZTL), sau cele ce au filtru reglabil de polarizare (Microscop cu lumina polarizata AM5018MZT).

Toate aceste modele sunt microscoape portabile cu iluminare LED incorporata, ce poate fi pornita sau oprita prin senzorul MicroTouch, aspect ce va permite utilizarea cu o singura mana. Prin simpla atingere a acestui senzor, ce este situat in partea superioara a microsopului, imaginea vizualizata poate fi "inghetata" pe ecran, lucru extrem de important pentru inspectia unor detalii importante ale piesei analizate. Prin apasarea lunga (~ 2 secunde) a senzorului MicroTouch, se poate controla iluminarea interna a microscopului.

Toate cele trei modele ale gamei sunt alegerea ideala pentru activitatile in care este importanta afisarea imaginilor live, precum analiza lucrurilor in miscare/in evolutie sau a obiectelor de dimensiuni reduse asupra carora se realizeaza interventii in timp real.

In cazul modelelor AM5018MZT și AM5018MZTL, filtrul reglabil de polarizare este esential pentru capacitatea sa de a reduce stralucirea produsa de obiectele cu reflexii semnificative, precum suprafetele metalice, circuitele elctronice sau componentele lucioase. Filtrul de polarizare poate fi regalt manual cu mana cu care se utilizeaza microscopul.

Modelul AM5018MZTL a fost conceput pentru o distanta mare de lucru, de pana la 15 centimetri si reprezinta solutia ideala pentru cei care folosesc acest instrument pentru interventii/actiuni asupra obiectelor analizate (circuite integrate, bijuterii sau a alte obiecte).

Oricare model din aceasta gama reprezinta o solutie ideala, din perspectiva raportului calitate/pret, pentru utilizarea industriala, stiintifica sau oricare ar fi activitatea pe care o desfasurati si poate transforma munca dumneavoastra intr-o experienta placuta, captivanta si antrenanta.
Pentru detalii suplimentare, cu privire la aceasta gama sau la oricare dintre celelalte microscoapele portabile, puteti accesa site-ul nostru.

Despre Unicshop

Suntem o firma mica ce cauta sa ofere servicii de calitate prin: seriozitate, promptitudine si profesionalism.
Stim ca este greu sa te documentezi atunci cand ai de gand sa cumperi ceva si din acest motiv am apelat la solutia magazinului virtual. Astfel, avem posibilitatea sa oferim toate informatiile de care tu ai nevoie sa decizi exact ceea ce ti se potriveste. Facem permanent eforturi sa implementam poze cat mai reprezentative si sa inseram cat mai multe specificatii posibile la fiecare produs.