Microscop portabil USB Dino-Lite Basic. Microscop scolar - Caracteristici si arii de utilizare

BUCURESTI - 26 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Microscop portabil USB ( microscop scolar ) ce poate fi cu usurinta folosit atat de catre copii cat si de catre profesionisti. Acest produs este o camera mircoscop USB cu vizualizare pe ecranul PC-ului sau al laptop-ului si permite captarea de imagini si secvente video.

microscop portabil USB

microscop portabil USB

 Microscop USB portabil (microscop scolar) Dino-Lite Basic  

www.unicschop.ro

Este un microscop scolar intrucat constituie varianta idela de microscop pentru elevi si pentru profesorii acestora, micii curiosi pot explora detaliile microscopice ale plantelor, insectelor, obiectelor si fenomenelor studiate in procesul de invatamant. Este un microscop portabil (de buzunar) ce poate fi utilizat acasa sau in laboratorul de la scoala. Acesta nu solicita ochii copiilor, precum un microscop clasic cu oculare, este usor de utilizat (cu o singura mana) si are un cost de achizitie mult sub cel al unui microscop calsic. Acest microscop portabil este utilizabil in orice alt domeniu, profisioniostii il pot folosi ca microscop biologic , microscop criminalisticmicroscop pentru electronisti, microscop pentru ceasornicari, microscop pentru bijutieri, etc.

Este o solutie accesibila ca pret pentru utilizare industriala, stiintifica sau oricare ar fi pasiunea sau afacerea dumneavoastra.

Control manual al maririi si al focusului.

Caracteristicile acestui microscop scolar:

    Marire ajustabila: 10x~200x (Marire continua fara a fi nevoie sa fie schimbata lentila),Rezolutie: 640* 480 pixeli (VGA),Iluminare cu 4 Leduri incorporate,Inregistreaza secvente video: pana la 30fps,Dimensiuni: 10cm (inaltime) * 3.2cm (diametru),Greutate: 90g,Include soft „DinoCapture” pt. captura foto si video,Permite captarea de imagini si video printr-un simplu click,Sisteme de operare suportate: Windows 8, 7, Vista, XP, 2000, or Windows Server 2003.

Acest microscop scolar permite captarea de imagini si video printr-un simplu click, Sisteme de operare suportate: Windows 8, 7, Vista, XP, 2000, or Windows Server 2003.

Microscop scolar - Aria de utilizare a include: Inspectii industriale, Inspectii asupra componentelor PC si a modulelor telefonice, Unealta pedagocica in domenii stiintifice, Cercetare de laborator, Analize medicale, Unealta pentru studiul educational individual, Disectii si examinari de insecte, Examinarea plantelor, Examinarea epidermei, Examinarea scalpului, Inspectii de calitate textile si confectii, Verificarea bijuteriilor, Verificarea monezilor si a bancnotelor, Criminalistica, Verificarea calitatii printarii/imprimarii, Ajutor la citit, Chat On-line (sharing details) si multe altele

AM2111 inlocuieste modelele AM211 si AM2011. Senzorul de imagine a fost imbunatatit si acum permite captarea de imagini foarte clare, culori naturale si o rata de refresh imbunatatita pentru a reda mult mai bine imaginile in timp real. In filmuletele de mai jos puteti vedea ce poate face modelul precedent, respectiv AM2011.

Despre Unicshop

Despre noi

Suntem o firma mica ce cauta sa ofere servicii de calitate prin: seriozitate, promptitudine si profesionalism.

Stim ca este greu sa te documentezi atunci cand ai de gand sa cumperi ceva si din acest motiv am apelat la solutia magazinului virtual. Astfel, avem posibilitatea sa oferim toate informatiile de care tu ai nevoie sa decizi exact ceea ce ti se potriveste. Facem permanent eforturi sa implementam poze cat mai reprezentative si sa inseram cat mai multe specificatii posibile la fiecare produs.


La prima mana

Toate produsele prezente in acest magazin virtual sunt importate de firma noastra intrucat suntem in contact direct cu producatorul, distribuitorul european sau cel zonal. Avantajele cu care ne mandrim sunt: preturile cele mai mici pentru aceste produse pe piata, avem imediat in oferta ultimele noutati ale producatorilor ce-i reprezentam si garantie prin schimbarea produselor defecte.


Distributie

Din postura de importator cautam desigur distribuitori si reselleri. Va invitam sa ne contactati daca doriti sa comercializati aceste produse. Preturile pentru distribuitori si reseleri sunt desigur semnificativ mai mici si va permit sa fiti competitivi.