Compania UNIQUE HOTEL sarbatoreste 18 ani de la lansare

BUCURESTI - 28 februarie 2024

Comunicat tip General in Administratie Publica, Monden / Lifestyle, Turism, Farmaceutic, Energie

Live site

Unique Boutique Bucuresti a fost reinventat pentru fiecare oaspete Unic ce stie ca isi poate alege tipul de camera in functie de designul exclusivist sau de confortul si gadgeturile preferate.
In urma cu 18 ani pe 27 februarie 2006 cu pasi timizi dar siguri am adus ospitalitatea la rang de arta prin inventarea unui nou tip de servicii turistice, in centrul Bucurestiului, ce pun in centrul oricarei activitati turistul.
Sarbatorim cu emotie 18 ani de existenta multumind tutoror turistilor, partenerilor si colaboratorilor ce ne-au sustinut pentru a ajunge aici!

Design pus in slujba confortului la Unique Boutique Bucharest

Design pus in slujba confortului la Unique Boutique Bucharest

 Mereu aproape de turistul nostru de la rezervare pana la intampinare si rasfat punem intotdeauna accent pe dorintele individuale ale turistului. Pentru turistii fideli dar si pentru urmatorii turisti ce ne vor trece pragul, in 2023 dupa renovarea totala a camerelor am lansat Noul Unique Boutique ce pune la dispozitie camere cu un design inovativ dar si dotari de exceptie ce duc confortul la superlativ. 

Andreea Nicu

Compania UNIQUE HOTEL sarbatoreste 18 ani!

In urma cu 18 ani pe 27 februarie 2006, cu emotie,  cu pasi timizi dar siguri am adus ospitalitatea la rang de arta prin inventarea unui nou tip de servicii turistice, in centrul Bucurestiului, ce pun in centrul oricarei activitati turistul.

Sarbatorim cu bucurie si onoare trecerea prin toate etapele de crestere si dezvoltare ale unei companii in industria hoteliera din Romania, iar acum, la majorat, suntem cu adevarat maturizati si transformati intr-un adevarat Boutique Hotel ce stie sa isi rasfete turistii.

Unique Boutique a fost reinventat pentru fiecare oaspete Unic ce stie ca isi poate alege tipul de camera in functie de designul exclusivist sau de  confortul si gadgeturile preferate.

Mereu aproape de turistul nostru de la rezervare pana la intampinare si rasfat punem intotdeauna accent pe dorintele individuale ale turistului. Cu bucurie ne aducem aminte de multi turisti ce ne-au trecut pragul in acesti 18 ani, asa cum e aducem aminte si de primii turisti ce ne-au trecut pragul in 27 februarie 2006 de Doamna Ileana Visan de la Wtib. De prima data am inteles ce inseamna satisfacerea nevoilor turistilor de business si am pus accent pe calitate.

Ca recunoasterea a serviciilor oferite multi dintre turisti s-au reintors, de atat de multe ori incat ne-au devenit prieteni dragi, iar gradul de reintoarcere de 39% al clientilor fideli ne spune ca trebuie sa continuam sa existam si sa facem sa fie si mai bine.

 

Pentru acesti clienti fideli si pentru urmatorii, in 2023 dupa renovarea totala a camerelor am lansat Noul Unique Boutique ce pune la dispozitie camere cu un design inovativ dar si dotari de exceptie ce duc confortul la superlativ.

Incepand din 2023 ne face o deosebita placere sa auzim Woau la intrarea in camera a turistilor iar investitiile in inovare si modernizare continua si anul acesta.

Caracteristicile Unique Boutique ce ne fac atat de cautati sunt ascultarea dorintelor clientului, inventarea de servicii atunci cand sunt necesare unui anumit client dar si continua imbunatatire a dotarilor, serviciilor si a personalului atent dedicat turistilor ce trebuie sa fie fericiti.

Am invatat ca pentru a fi noi fericiti trebuie sa avem turisti de cunoscatori de calitate ce sunt fericiti atunci cand descopera ca le oferim tot ceea ce au nevoie intr-o camera de Hotel astfel incat sa nu le lipseasca absolut nimic. Dimpotriva, dupa ce ajung acasa ne scriu ca le lipseste somnul odihnitor de la Unique si gadgeturile mereu la indemana, ne intreaba de unde am cumparat saltelele in care au dormit ca un puf, decoratiunile, prizele usb incorporate sau led-urile ce dau o atmosfera romantica, dar si odihnitoare.

Pentru aceasta categorie de  turisti multumiti suntem si vom fi aici mereu cu noutati si servicii cat mai bune si am invatat ca cei care ne apreciaza sunt cei ne cauta indifferent de perioada de sezon sau promotii deoarece cauta calitatea, confortul si rasfatul.

 

De 18 ani intr-o Romanie cu schimbari, crize, pandemie si schimbari de fiscalitate, suntem o companie 100% romaneasca ce rezista, se adapteaza, se reinventeaza si este preferata de turistii ce apreciaza calitatea.

 

 

Despre UNIQUE HOTEL SRL

Proaspat renovat si modernizat Unique Boutique Bucharest este situat chiar in centrul Bucurestiului, la Piata Romana, la doar cateva minute de cele mai importante obiective turistice si de afaceri oferite de capitala Romaniei. Beneficiind de un design contemporan datorita echipei de arhitecti de la Melon Design Studio hotelul denota sensitivitate, modernism si sensibilitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/unique-hotel-srl/compania-unique-hotel-sarbatoreste-18-ani-de-la-lansare