Hotel Unique Bucharest implineste 8 ani de la lansare

BUCURESTI - 28 februarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism, HoReCa

Live site

In 27 februarie 2006 Hotel Unique a aparut ca vantul schimbarii pe piata hoteliera din Bucuresti introducand idei inovatoare in serviciile turistice si ridicand noi standarde.

Hotel Unique Bucharest implineste 8 ani de la lansare
 Hotel Unique is a true find in this city…The hotel, intimate, clean, with modern lines and comfortable furniture, is friendly and accommodating of any request. The rooms are spacious, well-stocked and well designed; the bathroom had a thoughtful counter for all your stuff, and the use of space was not an afterthought but designed "in." Little touches again showed the thoughtful use of space: the mirror above the very long work desk. Designers considered also what it is like to have multiple gadgets, and where one would use them. 

declara un turist de afaceri din Anglia

In plin centru al Bucurestiului, chiar langa Academia de Studii Economice, pe Caderea Bastiliei, Hotel Unique s-a nascut pe aceasta strada linistita intr-o mirifica zona protejata, inconjurat de superbe case vechi de la inceputul secolului trecut.

De la primul hotel din Bucuresti ce a pus la dispozitia clientilor internet wi-fi gratuit in 2006, pana la primul hotel cu tablete iPad in camere, Hotel Unique a inovat si inventat an de an bucurii si rasfat pentru clienti.

 

Cu ocazia sarbatoririi a 8 ani de succes si inovatie Hotel Unique Bucharest isi premiaza clientii fideli toata luna martie pentru rezervari directe : 50% discount pentru toate doamnele si domnisoarele in zilele de 1 si 8 martie, 25 % discount pentru toti domnii ce revin de 2 ori in aceasta luna, 20% discount pentru a 2-a noapte petrecuta in aceasta luna la Hotel Unique Bucharest.

 

Pe masura ce tehnologia s-a dezvoltat, s-au dezvoltat si pretentiile clientilor iar Hotel Unique Bucharest se reinventeaza an de an. Prin renovarile radicale din 2011 si 2012 am ridicat standardul hotelului la 4 stele si am atras tot mai multi clienti care, desi sunt mai pretentiosi, sunt si mult mai multumiti de serviciile primite.

 

Nota acordata de comentariile clientilor din intreaga lume creste de la an la an - astfel incat in acest moment 87% din clienti recomanda mai departe Hotel Unique si se reintorc.

 

Gradul de reintoarcere tot mai mare al clientilor, mai ales cei de business ne-a acordat incredere si am continuat sa investim in gradul de confort al hotelului. Iar cea mai mare multumire este atunci cand acesti clienti reveniti ne multumesc pentru dotarile noi puse la dispozitie si serviciile inovatoare.

Un turist de afaceri din Anglia : Hotel Unique is a true find in this city… The hotel, intimate, clean, with modern lines and comfortable furniture, is friendly and accommodating of any request. The rooms are spacious, well-stocked and well designed; the bathroom had a thoughtful counter for all your stuff, and the use of space was not an afterthought but designed "in." Little touches again showed the thoughtful use of space: the mirror above the very long work desk. Designers considered also what it is like to have multiple gadgets, and where one would use them.”

In iarna 2013 – 2014, in cea mai dificila perioada turistica in Bucuresti, am continuat sa investim, imbunatatind confortul din camere prin dotari si materiale de ultima generatie.

 

Avand 15 camere Unique Hotel Bucharest este un Boutique Hotel Modern ce imbina elemetele de arhitectura si tehnologie moderna cu rasfatul si atentia ce pot fi obtinute doar in astfel de hoteluri ce atrag un anumit segment de clienti ce doresc sa se simta o individualitate si sa primeasca atentia maxima ce li se cuvine dar si intimitate.


Despre UNIQUE HOTEL SRL

Bucuresti, Piata Romana, Str Caderea Bastiliei 35
www.hotelunique.ro
rezevari@hotelunique.ro
Rezervari: 004021 3194591, 0040724 678849

Hotel Unique Bucharest– creat pentru placerea si comfortul oaspetilor
ANDREEA NICU
GENERAL MANAGER

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/unique-hotel-srl/hotel-unique-bucharest-implineste-8-ani-de-la-lansare