Hotel Unique Bucharest – Reinventat pentru turismul de business

BUCURESTI - 4 februarie 2015

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Turism, Retail, Farmaceutic, Energie

Live site

Ultracentral: chiar la Piata Romana, dar si langa Piata Victoriei; langa cele mai noi centre de afaceri, langa Guvern si ASE, langa obiective turistice si Ambasade, dar intr-o zona linistita: Hotel Unique Bucharest.

Reinventat in ton cu moda si tendinta este locul ideal pentru atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turistii ce viziteaza Bucurestiul de placere.

Hotel Unique Bucharest – Reinventat pentru turismul de business
 Cu ocazia lansarii Cafe-Bar «The Dark» Pentru toate rezervarile din perioada 4 – 22 februarie Hotel Unique Bucharest ofera vouchere de 20% din valoarea unei nopti pentru a petrece timpul degustand aromele din «The Dark».  

-

Hotel Unique se adreseaza cunoscatorilor, calatorilor de afaceri ce strabat lumea si tara, celor ce doresc altceva, un plus acolo unde clasicul devine perpetuu. Intr-o zona ce pare standardizata, Hotel Unique trece de tipare si surprinde printr-un altfel de design si atmosfera, prin intimitate si caldura intr-o ambianta ce face fiecare client sa se simta rasfatat ca o adevarata personalitate.

 

Hotel Unique Bucharest a inceput si anul 2015 cu noi surprize pentru turistii preferati oamenii de business facilitandu-le incheierea celor mai bune afaceri intr-o atmosfera intima si de succes, oferind cea mai buna experienta de petrecere a intalnirilor de lucru

 

Pentru ca stim ce este important pentru turistii de afaceri Hotel Unique a investit in serviciile ce fac ca derularea afacerilor sa fie o placere:

Noua solutie de internet: Dispunem de cel mai rapid internet cu banda garantata si sigura, solutia Wi-Fi fiind de cea mai mare viteza.

Noul Cafe-Bar « The Dark » - un concept cu adevarat unic, ce improspateaza atmosfera si aduce inspiratie si relaxare oaspetilor. Folosind materiale create de designeri de renume Gloockler, unicate in Romania, dar si pasiunea si experienta creatorilor de mobilier de la Trend Furniture s-a reusit crearea unui concept vizual unic plin de personalitate si eleganta.

 

Avand cate un colt pentru fiecare dispozitie personala a fiecarui client « The Dark » Cafe-Bar asigura intimitate si garantia unor intalniri de succes. Cafele aromate, cel mai bun Ristretto dupa reteta italiana sau cafea in 3 culori, dar si cocktailuri savuroase fac petrecerea intalinirilor de lucru sau a serilor romantice o adevarat placere la « The Dark ».

 

Cu ocazia lansarii Cafe-Bar « The Dark » Pentru toate rezervarile din perioada 4 – 22 februarie Hotel Unique Bucharest ofera vouchere de 20% din valoarea unei nopti pentru a petrece timpul degustand aromele din “The Dark.

 

www.hotelunique.ro

rezevari@hotelunique.ro

Rezervari: 004021 3194591, 0040724 678849

 

 

ANDREEA NICU
GENERAL MANAGER
Hotel Unique Bucharest
Piata Romana, Caderea Bastiliei nr 35, sector 1, Bucuresti
www.hotelunique.ro Tel, fax: 021 3194591, 021 3118196, 0724678849

Despre UNIQUE HOTEL SRL

Proaspat renovat si modernizat Hotel Unique Bucharest este situat chiar in centrul Bucurestiului, la Piata Romana, la doar cateva minute de cele mai importante obiective turistice si de afaceri oferite de capitala Romaniei. Beneficiind de un design contemporan datorita echipei de arhitecti de la Melon Design Studio hotelul denota sensitivitate, modernism si sensibilitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/unique-hotel-srl/hotel-unique-bucharest-reinventat-pentru-turismul-de-business