Unique Hotel - primul Hotel ce dezinfecteaza cu Lampi UV-C Germicidale cu Ozon

BUCURESTI - 3 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, IT&C, Sanatate, Turism, Logistica/Transport

Live site

Redeschis dupa un process investitional, intr-o noua abordare: Sanatatea si Siguranta Oaspetilor!
Hotel Unique Bucharest – primul Hotel ce dezinfecteaza si cu adevarat sterilizeaza cu Lampi UV-C Germicidale cu Ozon tot Hotelul.
Sanatatea Oaspetillor si a Echipei noastre este pe primul plan in Noua Abordare ANTI-COVIT-19

Ozonificare si sterilizare

Ozonificare si sterilizare

 Folosind Lampile UV avem Atuul Nr 1, dar mi-as dori sa faca fiecare Hotel la fel, pentru a crea o piata Hoteliera sigura iar lumea sa calatoreasca la fel ca anul trecut sau chiar mai mult. Si lumea va calatori pentru ca adevaratele afaceri se fac intre oameni ce au acel contact interpersonal ce nu poate fi obtinut totusi prin conferintele Zoom, iar dorinta de cunoastere, de recreere prin descoperirea de locuri si orase noi a turistilor va exista intotdeauna,  

Andreea Nicu

Unique Hotel - Sigur Unique pentru Tine!

Folosim studiile stiintifice si toate recomandarile Ministerului Sanatatii si ale OMS pentru a oferi clientilor cea mai buna siguranta si confort:

Sterilizam cu Lampi UV-C Germicidale cu Ozon toate spatiile comune si toate camerele astfel incat relaxarea sa fie deplina.

 

In pofida investitiilor facute nu consideram cresterea tarifelor metoda corecta,  multumirea de a oferi clientilor cele mai sigure servicii si cele mai curate si ozonificate camere este cea care ne da o satisfactie imensa stiind ca aici, la Hotel Unique Bucharest, invingem pericolul prin cele mai sigure masuri.

Dezinfectam si igienizam folosind substante performante Virucide avizate de Institutul Cantacuzino si Ministerul Sanatatii

Dezinfectam toate caile de acces si suprafetele comune la fiecare 2 ore si ori de cate ori este nevoie.

Dezinfectam liftul dupa fiecare utilizare si la fiecare 2 ore

Dezinfectia si sterilizarea camerelor se efectueaza in 4 etape: Sterilizare UV-C, dezinfectare anti-virucida, curatenie si igienizare, dezinfectare AHP cu minima toxicitate pentru om.

Invitam toti oaspetii si vizitatorii sa foloseasca cu incredere produsele de igienizare  puse gratuit la dispozitie:

-       Covor dezinfectant la intrare

-       Dezinfectant maini pus la dispozitie prin dispensere in toate spatiile comune

-       Dezinfectant maini in toate camerele

-       Masti de protectie, servetele dezinfectante si manusi pentru toti oaspetii si toti angajatii

-       Interactiunea cu angajatii este limitata iar prezenta panoului de protectie la receptie pentru operatiunile de  facturare si plata faciliteaza siguranta

-       Implementam un sistem de Online chek-in pentru rapiditate

-       Dezinfectam cheile la fiecare predare la receptive. Dezinfectam si spalam toate livrarile de bunuri si marfa la fiecare sosire si inainte de preparare.

-       Monitorizam zilnic starea de sanatate a colegilor. Tot personalul poarta echipament dezinfectat de protective, masti, manusi de unica folosinta.

Avem proceduri monitorizate si le respectam pentru imbunatatirea perpetuaa a gradului de siguranta si igiena si a calitatii serviciilor.

 

Suntem singurul Hotel ce dezinfecteaza cu Lampi Germicidale Permanente in Lobby dar si cu o Lampa separata pentru Camere ce distruge orice virus sau bacterie in doar 30 minute, si acesta este atuul Nr 1, dar mi-as dori sa faca fiecare Hotel la fel, pentru a crea o piata Hoteliera sigura iar lumea sa calatoreasca la fel ca anul trecut sau chiar mai mult.

Si lumea va calatori pentru ca adevaratele afaceri se fac intre oameni ce au acel contact interpersonal ce nu poate fi obtinut totusi prin conferintele Zoom, iar dorinta de cunoastere, de recreere, de limpezire a mintii prin descoperirea de locuri si orase noi a turistilor va exista intotdeauna,

Iar Noi, Bucurestiul, Hotelurile din Bucuresti avem ce sa aratam – lucru pe care il stiu chiar de la turistii mei ce imi spun ca nu se asteptau sa gaseasca Bucurestiul atat de frumos si oamenii din Romania atat de veseli si plini de viata.

 

Pentru ca Nu precupetim nici un efort in a va face sa va simtiti mai siguri decat acasa, va asteptam cu rezervari directe in prima jumatate a lunii iunie la Hotel Unique Bucharest, cu tarife promotionale iar pentru contractele corporate incheiate in aceasta perioada vom pastra acelasi tarif timp de 12 luni.

 

www.hotelunique.ro

rezevari@hotelunique.ro

Rezervari directe: 004021 3194591, 0040724 678849

 

 

ANDREEA NICU
GENERAL MANAGER
Hotel Unique Bucharest
Piata Romana, Caderea Bastiliei nr 35, sector 1, Bucuresti
www.hotelunique.ro Tel, fax: 021 3194591, 021 3118196, 0724678849

Despre UNIQUE HOTEL SRL

Hotel Unique Bucharest este situat chiar in centrul Bucurestiului, la Piata Romana, la doar cateva minute de cele mai importante obiective Turistice, de Afaceri dar si de Sanatate oferite de capitala Romaniei. Beneficiind de un design contemporan datorita echipei de arhitecti de la Melon Design Studio hotelul denota sensitivitate, modernism si sensibilitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/unique-hotel-srl/unique-hotel-primul-hotel-ce-dezinfecteaza-cu-lampi-uv-c-germicidale-cu-ozon