Ultimele tehnologii in materie de motociclete si echipamente de protectie pot fi gasite la standul United Motors in cadrul SMAEB 2012

BUCURESTI - 19 aprilie 2012

Comunicat tip General in Auto, Media / Publicitate, Sport

Intre 21 si 22 Aprilie va invitam la Romaero Baneasa, Salonul de Motociclete , Accesorii si Echipamente Bucuresti, sa vizitati standul United Motors , unde veti gasi numeroase si generoase oferte, dintre care prezentam:

Ultimele tehnologii in materie de motociclete si echipamente de protectie pot fi gasite la standul United Motors in cadrul SMAEB 2012
 United Motors este un concept tânăr ce s-a născut din pasiune, ambiţie şi nu în ultimul rând muncă. Echipa noastră este formată din profesionişti conduşi la rândul lor de aceiaşi pasiune pentru motociclete, scutere, skijet-uri, atv-uri. 

Tudor Dumitru, CEO United Motors

Kawasaki W800

Dupa ce in 1998 Kawasaki W650 a lansat moda roadsterelor retro, pentru a tine pasul cu normele de poluare si cu viitoarele reglementari in ceea ce priveste permisele, in 2011 apare W800.

Motorul lui W800 pastreaza aspectul clasic dar aduce o serie de elemente indispensabile unei motociclete fabricate in mileniul trei, cum ar fidistributia OHC cu 8 supape si injectia electronica de benzina. In 2011 motorul a crescut de la 675 la 773 cmc dar nu pentru un plus de cai, ci pentru un comportament mai rasat, adaptat preferintelor unui gentleman.

Cu un cuplu de 60 Nm disponibil la doar 2500 rpm,  Kawasaki W800  promite un pilotaj relaxat cu un raspuns ferm chiar de la cele mai joase turatii. Puterea maxima a fost limitata la 48 CP (35 kW), astfel incat W800 va putea fi condus cu permis A2.

Pret 7.800 Euro (TVA inclus)

 

Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer

Creat ca mult-aşteptatul frate mai mare al mijlociului Kawasaki street surfer, obisnuit cutoate drumurile, noul Versys 1000 este conceput pentru a livra pilotului de motocicletaplacerea de a pilota, in cea mai mare varietate de situaţii si strazi. Fie ca mergi singur sau cu un pasager, pe distanţe scurte sau în lume, combinaţia unică dintre motorulu de 4 cilindri in linie tunat pentru flexibilitate, avand un raspuns prompt şi şasiul agil, prevăzut cu suspensie dinamica, va face pilotul sa zâmbească în casca. Cu Versys de 1000 cmc, Kawasaki extinde promisiunea demotocicleta all-road la clasa de un litru.

Pret 11.999Euro (TVA inclus)

 

 

Schuberth S2

Schuberth S2 are o carcasa din fibre compozite S.T.R.O.N.G. cu o structura similara cu cea de la SR1, constructia avansata a carcasei permitand obtinerea unei mase proprii de numai 1.450 grame. Stratul interior din EPS este modular si are densitate variabila in functie de solicitarile fiecarei zone in parte.

Captuseala a fost construita conceptului "Comfort Fit" si asigura o potrivire confortabila si sigura pe cap. Combinatia de COOLMAX® si Thermocool® cu o capacitate de absorbtie a transpiratiei foarte buna, contribuie la un confort deosebit in timpul deplasarilor mai lungi.

Forma carcasei a fost studiata in tunelul aerodinamic, odata cu nivelul de zgomot aerodinamic (85 dB(A) la 100 km/h pe o motocicleta naked.) s-au optimizat si stabilitatea directionala si portnata zero.

Viziera standard este echipata cu pini pentru membrana anti-aburire Pinlock®. Pinlock-ul este oferit ca echipare standard.

Viziera secundara fumurie cu protectie UV are un mecanism de actionare pe cabluri care asigura o deschidere egala si permite oprirea vizieri in orice pozitie.

Sistemul de comunicatie prin Bluetooth SRC-System este in dezvoltare si va fi disponibil in vara acestui an. Acesta permite conectarea la telefon, la GPS dar si conversatiile intre doi sau trei motociclisti pe o distanta de pana la 300 de metri.

Pret 475 Euro (TVA inclus)

 

 

Kawasaki 1400 GTR Grand Tourer

Din 2012, Kawasaki 1400 GTR a suferit multe imbunatatiri fata de momentul introducerii lui in 2010.

Telul Kawasaki pentru 1400 GTR a fost de a produce o motocicleta performanta, cu care poti trece un continent, beneficiind totodata de ultimele tehnologii derivate din supersportive. Motorul – 4 in linie, racit cu lichid, 16 valve cu timpi de deschidere variabili, derivat din cel al ZZR 1400, a fost imblanzit putand furniza un cuplu mare incepand de la turatii medii.

Controlul tractiunii dezvoltat de Kawasaki duce la cresterea increderii pilotului, livrand un comportament stabil in conditii de rulare pe suprafete alunecoase. Masurand si comparand incontinuu diferenta de viteza dintre rotile fata si spate, se ajusteaza puterea motorului astfel incat sa se impiedice alunecarea.

K-ACT ABS permite ajustarea distributiiei fortei de franare intre fata si spate, oferind o distributie ideala a acestei forte pentru maximizarea eficientei franarii.

Monitorizarea presiunii pneurilor, parbrizul ajustabil electric, manere incalzite, modul de optimizare a consumului, gentile laterale, KIPASS (activarea prin apropiere a cheii) - sunt inca cateva dintre accesoriile (atuurile) lui Kawasaki 1400 GTR.

Pret 15.499 Euro (TVA inclus).

 

Despre United Motors International

United Motors este un concept tânăr ce s-a născut din pasiune, ambiţie şi nu în ultimul rând muncă. Echipa noastră este formată din profesionişti conduşi la rândul lor de aceiaşi pasiune pentru motociclete, scutere, skijet-uri, atv-uri.
În ideea stabilirii unor relaţii de lungă durată între dumneavoastră şi United Motors, service-ul nostru din cadrul complexului Pipera este dotat cu tehnologie de vârf pentru diagnoză şi reparaţii.