United Communications isi intareste echipa cu un (nou) Group Account Manager

BUCURESTI - 26 august 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Fisiere atasate:

1703-._vlad

Vlad Pacea, 37 de ani, este cel mai nou si in acelasi timp cel mai „varstnic” membru al agentiei United Communications. In calitate de Group Account Manager, Vlad va supervisa proiectele clientilor agentiei si se va ocupa si de noile conturi ale agentiei, coordonand activitatile de client service ale agentiei.

United Communications isi intareste echipa cu un (nou) Group Account Manager

Absolvent al Institutului National de Fizica Atomica, la activ cu mai multe cursuri de specializare in marketing, advertising si vanzari, noul Group Account Manager al agentiei United Communications si-a descoperit o alta pasiune, publicitatea, dedicandu-i-se de mai multi ani acesteia. Cat despre vechea pasiune, cercetarea in fizica atomica aplicata, domeniu in care a lucrat timp de 2 ani de zile ca profesor asistent la catedra Universitatii Politehnica, acesta este un capitol demult incheiat.

La recomandarea unui prieten, Vlad a intrat pentru prima data in contact cu acest domeniu in urma cu mai bine de sapte ani in trustul Media Pro la departamentul de marketing, timp de un an. A trecut la Saatchi & Saatchi pentru sase ani, agentie in care a detinut functii de client serivice dar unde a fost sef pe proiecte de relatii publice, ultimul lui angajament incheindu-se nu demult la Asociatia de Comunicatii prin Cablu unde a detinut functia de Communication Director.

Vlad este casatorit de 3 ani cu o finantista, isi doreste sa aiba cel mult doi copii si are ca pasiuni sportul, in special tenisul de camp si basketul, filmele si cartile bune, excursiile si calatoriile la mare, dar si iesirile cu prietenii la aer curat in afara Bucurestiului.

Despre united

United Communications este o agentie de publicitate full-service si independenta care si-a inceput activitatea pe piata de publicitate din Romania in anul 2000. Printre clientii agentiei United Communications se numara: Medicover, Jacuzzi, Konica, Vocal Net, Aedificia, Marriott, International House
Razvan Durlan
PR Account Manager
United Communications
12 V. Streinu Entr. #3, Buc.
T/F +40 21 252 47 04
razvan.durlan@unitedcom.org

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/united/united-communications-isi-intareste-echipa-cu-un-nou-group-account-manager