Conferinta Imobiliara dedicata exclusiv agentiilor imobiliare

Bacau - 27 octombrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Avem placerea de a va invita la prima Conferinta Imobiliara dedicata exclusiv agentiilor imobiliare, ce va avea loc la Bacau in data de 28.10.2009, orele.09.30, la Hotel Dumbrava, pentru prezentarea oficiala a parteneriatului strategic incheiat intre UNAI si IMOPEDIA.

Programele de software imobiliar prezentate de Imopedia si anume REAL MANAGER - program software de gestiune a ofertelor imobiliare si SPIDER – instrument ideal pentru identificarea in cel mai scurt timp a ofertelor particularilor din presa si de pe internet, pun la dispozitia agentiilor imobiliare cele mai eficiente mijloace pentru a facilita munca secretariatului agentiei si implicit a agentilor imobiliari.

Despre Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare

In speranta ca la acest eveniment vom reuni toate agentiile de pe piata imobiliara din Euro-Regiunea Nord-Est, discutiile fiind de interes comun si avand in vedere noile reglementari aduse de Standardul European ce urmeaza a fi pus in aplicare, va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra pe mail: office@imobiliarebacau.com sau la telefon: 0234/58.69.44.

UNAI-filiala Bacau
Persoana de contact: Dragoi Emilia
Mobil: 0755.114.115
office@imobiliarebacau.com