U.N.A.I participa la Targul National Imobiliar (TNI)-24-27 septembrie 2009

Bacau - 23 septembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Targul National Imobiliar isi deschide portile.
Viziteaza-ti CASA cu doar 5 RON in perioada 24-27 septembrie, la Palatul Parlamentului -Sala Unirea

Târgul Naţional Imobiliar (TNI) reuneşte pentru patru zile de expoziţie toate ofertele imobiliare şi financiare de pe piaţa de profil: vile, case de vacanţă, clădiri de birouri şi peste 300 de apartamente incluse în Programul Guvernamental “PRIMA CASĂ'.

Renumit drept târgul imobiliar cu cele mai multe companii expozante, TNI-ul reuneşte în această a IXa ediţie 85 de companii active pe piaţă, precum : Impact Developer & Contractor, Media City, Apulum 94, Banca Comercială Română, Mervani Invest, Pallady Tower, Prosol Developments, VB Services, Garanti Bank etc. ce vor fi prezente la întâlnirea cu publicul.
Pe lângă ofertele atractive din Bucureşti, vizitatorii vor putea compara oferte din Valea Prahovei şi litoralul românesc, având în acelaşi timp posibilitatea pe durata evenimentului de a-şi achiziţiona o casă de vacanţă în Bulgaria la preţuri începând de la 9.750 EURO .

Partenerul Strategic al expoziţiei, IMOPEDIA.ro, îi va premia pe cei care au început goana după casa cu un dormitor complet mobilat în valoare de 2.000 de EURO, oferit împreună cu MOBEXPERT alături şi de alte premii surpriză.

Organizatori: BDOBC Business Center şi Centrul Internaţional de Conferinţe (CIC)
Partener Strategic : IMOPEDIA.RO
Parteneri : Media City, Mervani Invest, Apulum 94, Asociaţia Română a Agenţiilor Imobiliare (ARAI), Hercesa , GSP Imobiliare, Art & Home
Eveniment mediatizat cu sprijinul: DailyBusiness.ro; Oblique TV Magazin, Agenţia Naţională de Presă AGERPRES, alături de alţi 50 de parteneri media.
Pentru detalii privind cale de acces la expozitie, lista companiilor expozante sau regulamentele de participare la concursuri, accesaţi pagina de internet a evenimentului www.targimobiliar.eu

Despre Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare

Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare va participa in calitate de expozant la aceasta editie a TNI. Ne puteti gasi la standul 7, de joi până sâmbată între orele 10.00 – 19.00, iar duminică în intervalul 10.00 – 16.00 .
Dragoi Emilia
Tel./fax: 0234.586944
mobil: 0755.114.115
www.unaibacau.ro
office@unaibacau.ro

office@imobiliarebacau.com