Comunicate Uniunea Nationala a Patronatului Roman

Compania Uniunea Nationala a Patronatului Roman a emis 53 comunicate de presa

 • Congresul Anual al Confederatiei Constructorilor Europeni – EBC – la Bucuresti

  BUCURESTI - 11 iunie 2008

  EBC – Confederatia Constructorilor Europeni, in colaborare cu Uniunea Nationala a Patronatului Roman, membra a acestei confederatii, va organiza, pentru prima data intr-o tara est-europeana, “Congresul Annual al EBC”, la Bucuresti, pe 20 Iunie.
  EBC ( European Builders Confederation ) este cea mai importanta organizatie patronala din Europa, care reprezinta interesele organizatiilor nationale ale IMM-urilor din sectorul constructilor.
      comunicatul de presa

 • Cea de-a doua conferinţă internaţională a IMM organizată de UNPR în colaborare cu SME Union of EPP , 07 octombrie 2006 Predeal

  BUCURESTI - 29 septembrie 2006

  Uniunea Naţională a Patronatului Român împreună cu Uniunea Europeană a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii – SME UNION a Partidului Popular European, va organiza în data de 7 octombrie 2006, Conferinţa Internaţională cu tema „România, nou stat membru al Uniunii Europene. Cât de pregătit este mediul de afaceri?”.    comunicatul de presa

 • INVITATIE PRESA

  BUCURESTI - 14 martie 2006

  UNIUNEA NAŢIONALĂ A PATRONATULUI ROMÂN impreuna cu SOCIETATEA PENTRU BETON ŞI PREFABRICATE DIN ROMÂNIA si CASA DE ECONOMII ŞI CONSEMNAŢIUNI    comunicatul de presa

 • COMUNICAT DE PRESĂ

  COMUNICAT DE PRESĂ

  BUCURESTI - 3 noiembrie 2005  UNPR susţine pachetul legislativ propus de Ministerul Sănătăţii


  Uniunea Naţională a Patronatului Român susţine iniţiativa Ministerului Sănătăţii de a propune un pachet de legi privind reforma din domeniul sănătăţii şi asigurărilor sociale. În ideea asigurării unor servicii medicale şi de asistenţă socială de o mai bună calitate, asociaţiile de profil din UNPR sunt de acord cu majoritatea prevederilor din legile supuse dezbaterii publice.
      comunicatul de presa

 • Încetarea acordului cu FMI va duce la scăderea investiţiilor străine

  Încetarea acordului cu FMI va duce la scăderea investiţiilor străine

  BUCURESTI - 2 noiembrie 2005

  Uniunea Naţională a Patronatului Român consideră că încetarea acordului cu Fondul Monetar Internaţional va afecta credibilitatea României în faţa instituţiilor internaţionale şi va duce la scăderea investiţiilor străine în ţara noastră.

      comunicatul de presa

 • UNPR cere modificarea Programului Naţional Antisărăcie 2006-2008

  UNPR cere modificarea Programului Naţional Antisărăcie 2006-2008

  BUCURESTI - 1 noiembrie 2005  Uniunea Naţională a Patronatului Român cere Ministerului Muncii Solidarităţii Sociale şi Familiei modificarea imediată a „Planului naţional antisărăcie pe perioada 2006-2008“ prin propunerea unor măsuri sociale active de ocupare a forţei de muncă.

      comunicatul de presa