INVITATIE DE PRESA

BUCURESTI - 2 august 2005

Comunicat tip General in AfaceriCONFERINŢĂ DE PRESĂ

3.08.2005 ora 11.00


Colegiul Director al Uniunii Naţionale a Patronatului Român vă invită la conferinţa de presă ce va avea loc miercuri, 3.08.2005 ora 11.00, cu tema:

„LANSAREA PROIECTULUI DE LEGE PRIVIND CARDURILE DE MASĂ”

INVITATIE DE PRESA


Cu acest prilej preşedintele Uniunii Naţionale a Patronatului Român, domnul Marian Petre Miluţ, va face declaraţii pe această temă precum şi asupra altor probleme de actualitate.

Conferinţa de presă va avea loc la sediul central al Uniunii Naţionale a Patronatului Român din Splaiul Independenţei, nr. 2K, etaj 3, sector 3, sala de conferinţe.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră la telefonul 311.09.91-int. 106, 107, e-mail: comunicare@unpr.ro, iar în situaţia în care agenda de lucru nu vă permite, va adresăm rugămintea, să desemnaţi o altă persoană.

Departamentul de Comunicare şi Imagine
Despre Uniunea Nationala a Patronatului Roman

DESPRE UNPR

UNPR este o organizaţie reprezentativă la nivel naţional. Este constituită din 10 patronate regionale cu patrimoniu propriu şi personalitate juridică. Din U.N.P.R. mai fac parte şi asociaţii profesionale din diverse domenii de activitate, reprezentând ramuri şi subramuri ale economiei naţionale.
Pe plan internaţional, UNPReste membru partener a Confederatiei Constructorilor din Europa (European Builders Confederation) şi membră a Uniunii Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii din cadrul Partidului Popular European (SME Union of EPP), una dintre cele mai importante organizaţii ale IMM-urilor din Uniunea Europeană. De asemenea, UNPR este reprezentată de un delegat permanent la Bruxelles, care păstrează legătura cu toate patronatele din ţările membre ale Uniunii Europene.

Andrei Chirica
PR assistant
tel. 021-311.09.91
fax.021-311.09.93
comunicare@unpr.ro