T-festival 2015 - pentru prima dată în Bucuresti

BUCURESTI - 12 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Monden / Lifestyle, Logistica/Transport

T-FESTIVAL 2015 - CEL MAI MARE FESTIVAL DIN EUROPA DE SUD-EST DEDICAT CAMIOANELOR, MOTOCICLETELOR, MUZICII ROCK ŞI TRANSPORTURILOR VA AVEA LOC PENTRU PRIMA DATĂ ÎN BUCURESTI

T-festival 2015 - pentru prima dată în Bucuresti

București, 12 martie 2015 – Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), în parteneriat cu cu Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU), anunță lansarea celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional al Transportatorilor –T-Festival, care va avea loc, în perioada 8-10 mai, la complexul expozițional Romexpo din București. Cele 3 zile dedicate festivalului vor reuni cei mai mari producători de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete și echipamente, dar și pasionații din aceste domenii. În acelaşi timp,      T-Festival reprezintă o oportunitate pentru noi colaborări și oportunități de afaceri între transportatori şi clienţii acestora, producătorii de camioane, precum şi furnizorii de produse şi servicii care se adresează industriei transporturilor, într-o atmosferă relaxantă.

”Suntem extrem de bucuroşi că anul acesta organizăm T-Festival în Bucureşti şi mai ales că acest festival, unic în România, atinge un nou nivel de desfăşurare, mult mai amplu şi interesant. Pe lângă evenimentele devenite deja tradiţionale în cadrul festivalului, vom organiza în data de 8 mai, Conferinţa Internaţională “Provocări și soluții pentru facilitarea comerțului echitabil și transportului în UE și regiunea eurasiatică ", la care vor fi prezenţi speakeri şi participanţi de nivel înalt din Parlamentul European, Comisia Europeană, IRU, Comisia Eurasiei, asociaţiile  transportatorilor. Mai mult decât atât, pentru UNTRR, anul 2015 reprezintă şi celebrarea a 25 de ani de activitate pe care îi vom sărbători tot pe 8 mai, în cadrul Galei dinner ocazie cu care se vor acorda şi Premiile Industriei de Transport., a declarat dl. Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

În cadrul festivalului, se vor organiza deja celebrele concursuri de ”Cel mai Frumos Camion” și ”Cea mai Frumoasă Motocicletă”, cât și o întrecere care va desemna ”Cea mai Populară Formație Rock”.

Cei care doresc să se înscrie o pot face pe site-ul www.t-festival.ro sau www.t-festival.com în cadrul secțiuniilor dedicate fiecărui concurs.

Premiile totale se ridică la peste 16.000 de euro. Cel mai frumos camion va fi premiat cu 3.000 euro și produse și servicii în valoare de 2.000 euro, în timp ce următoarele două locuri vor primi produse și servicii de 1.500 euro, respectiv 1.000 euro. Câștigătorul premiului de popularitate va fi recompensat cu produse și servicii în valoare de 500 euro. La secțiunea de cea mai frumoasă motocicletă, locul I va primi 2.000 de euro, sumă cu care va fi recompensată și formația rock care va câștiga trofeul de popularitate.

Un moment important care va aduce atmosfera festivalului aproape e publicul bucureştean, va fi parada camioanelor și motocicletelor între Romexpo și Piața Unirii și retur, organizată cu ocazia Zilei de 9 mai – “Ziua tuturor transportatorilor”. Tot pe 9 mai, seara, vor urca pe scena festivalului Cristi Minculescu & Band şi un show cabaret.

În afară de cele trei concursuri din festival, publicul se va putea delecta la stația de Girls Truck Wash & Bike Wash, dar și cu show-uri moto, truck, drifting, demo-uri, cascadorii, alături de invitați speciali. În cadrul festivalui vor fi amenajate mai multe zone speciale: EXPO – unde se vor regăsi alte tipuri de vehicule, precum automobile de epocă sau prototipuri de la universități; MOTO - cu zona Harley Owners Grup, special dedicată posesorilor de Harley Davidson, realizată în parteneriat cu Pro Bike; FUN – unde participanții își vor putea face tatuaje și participa la concursuri de skanderberg, iar cei mai curajoși vor încerca Human Slingshot: praștia umană; KIDS și food court.

Un bilet pentru o zi costă 29 de lei, iar un abonament pentru toate cele 3 zile de festival se vinde cu 49 de lei. Copiii sub 14 ani beneficiază de intrare gratuită. Biletele se găsesc în rețeaua Eventim, pe www.eventim.ro si pe www.iabilet.ro.

Anul trecut, T-Festival a avut loc în localitatea Jucu din județul Cluj, iar, în 2013, festivalul s-a desfășurat la Târgu Mureș.

Despre Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania

UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apară interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.