UNTRR a lansat cea mai inovativă aplicație de mobil destinată cunoașterii și înțelegerii timpilor de conducere – Timpii de conducere/Driving times

BUCURESTI - 22 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Industrie, Logistica/Transport

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) a lansat cea mai inovativă aplicație de mobil destinată cunoașterii și înțelegerii timpilor de conducere – Timpii de conducere/Driving times, destinată telefoanelor de tip smartphone sau tablete cu sisteme de operare Android și IOS.

UNTRR a lansat cea mai inovativă aplicație de mobil destinată cunoașterii și înțelegerii timpilor de conducere – Timpii de conducere/Driving times

Aplicația Timpii de conducere/Driving times a fost special creată pentru șoferii profesioniști de transport marfă și persoane și operatorii de transport, având la bază Regulamentul european Nr. 561 din 2006 care stabilește normele referitoare la perioadele de conducere, de repaus și la pauzele care trebuie respectate de către conducătorii auto ce asigură transportul rutier de mărfuri și de călători.

Astfel, UNTRR este prima asociație profesională din industria transporturilor rutiere din Europa care vine în ajutorul firmelor de transport cu o soluție digitală pentru cunoașterea timpilor de conducere, contribuind astfel la siguranța rutieră și în același timp la îmbunătățirea mediului de muncă în acest sector.

Aplicația Timpii de conducere/Driving times oferă o explicație simplă a regulilor privind timpii de conducere, prin folosirea de reprezentații grafice și exemple practice. Una dintre cele mai importante funcții ale aplicației o reprezintă modul audio, utilizatorul având posibilitatea să conducă sau să realizeze alte activități în timp ce ascută aceste reguli. Totodată, aplicația este disponibilă în română, engleză, germană și rusă. În cadrul meniului se mai regăsește și un modul de căutare, astfel încât utilizatorul să găsească ușor diferite cuvinte cheie.

”Prin această aplicație industria noastră face un pas înainte către următoarea epocă a transporturilor, ca urmare a noilor tendințe privind modelele de afaceri, soluțiilor inovatoare și platformelor care contribuie la schimbarea industriei de transport rutier. Această aplicație poate aduce economii de mii de euro pentru operatorii de transport, șoferii profesioniști urmând să înțeleagă mult mai ușor regulile privind timpii de conducere.

În funcție de cum va fi primită această aplicație de potențialii utilizatori vom adăuga și alte îmbunătățiri, astfel încât Timpii de conducere/Driving times să devină instrumentul preferat de învățare pentru companiile de transport și conducătorii auto”, a declarat Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

Aplicația poate fi cumpărată din Apple Store sau Play Store și costă 9,99 euro, respectiv 44 lei. Odată descărcată aplicația, aceasta poate fi folosită și offline, fără a mai avea nevoie de conexiune la internet.

Despre Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania

UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apară interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 14.000 de membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/uniunea-nationala-a-transportatorilor-rutieri-din-romania/untrr-a-lansat-cea-mai-inovativa-aplica-ie-de-mobil-destinata-cunoa-terii-i-in-elegerii-timpilor-de-conducere-timpii-de-conducere-driving-times