Scrisoare de multumire din partea Sindicatului Liber al Salariatilor din Spitalul CF 2 catre D-nul Ministru Ludovic ORBAN

BUCURESTI - 9 mai 2008

Comunicat tip General in Politic

Membrii Sindicatului Liber al Salariatilor din Spitalul CF 2 multumesc public ministrului transporturilor, domnului Ludovic Orban, pentru atentia si timpul acordat reprezentantului nostru, in persoana doamnei Denisa Popovici, cu privire la aprobarea construirii unui lacas de cult in incinta spitalul nostru.

SINDICATUL LIBER AL SALARIATILOR DIN SPITALUL CF 2

Catre,
MINISTERUL TRANSPORTURILOR - Domnului Ministru al Transporturilor - LUDOVIC ORBAN

Tinand seama de sprijinul pe care Excelenta Voastra la acordat neprecupetit pentru punerea Pietrei de Temelie a locasului Sfant, care va constitui in viitor Biserica Spitalului C.F.2 din Bucuresti, va adresez in numele tuturor membrilor Sindicatului Liber al Salariatilor din Spitalul CF 2 multumirile noastre de recunostinta si va asiguram Excelenta de intreaga noastra consideratie pentru decizia dumneavoastra, justa si perfecta, calauzita de spiritualitatea puternica pe care o reprezentanti prin credinta divina de neam si tara.

Bucuresti 09.05.2008

Cu deosebit respect,

PRESEDINTE
Sindicatul Liber al Salariatilor din Spitalul CF 2