Poze Universitati

 • RIUF 2014

  Poza: Universitati din peste 16 tari sosesc la Bucuresti cu ocazia targului international de universitati RIUF

 • www.univstud.ro

  Poza: Cum sa urmezi cursurile celei mai bune universitati? Platforma UnivStud iti ofera raspunsuri exacte

 • Diplome internationale oferite de sase universitati francofone

  Poza: Diplome internationale oferite de sase universitati francofone

 • 100+ UNIVERSITATI INTERNATIONALE LA RIUF 2008

  Poza: 100+ UNIVERSITATI INTERNATIONALE LA RIUF 2008

 • Noi oportunitati de stagii profesionale, programe de master si universitati de vara prin Centrul de Excelenta al Casei Europei.

  Poza: Noi oportunitati de stagii profesionale, programe de master si universitati de vara prin Centrul de Excelenta al Casei Europei.

 • PRACTeam - lansare proiect

  Poza: PRACTeam - lansare proiect "Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri"

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul universitati.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la universitati. Pozele pe tema universitati cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul universitati, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la universitati, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la universitati.