Sistemele de joaca Rainbow Play au ajuns in Romania

BUCURESTI - 24 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Turism, HoReCa, Internet

• 100% modulabile
• Peste 200 de modele
• Garantie pe viata
• Fabricate in SUA

N
Sistem de joaca King Kong clubhouse Pkg V RYB RainbowPlay

Sistem de joaca King Kong clubhouse Pkg V RYB RainbowPlay

 Pe o piata in care segmentul sistemelor de joaca profesionale din lemn era foarte slab reprezentat si in conditiile unui cereri din ce in ce mai mari, Rainbow a fost prima si singura optiune din punctul nostru de vedere, avand in vedere pozitia sa de lider mondial pe acest segment 

Voichita Macrea

Bucuresti 24 iulie 2012 – Rainbow Play Systems Inc., una dintre cele mai de incredere marci Americane, dedicata productiei de sisteme de joaca rezidentiale si profesionale si-a facut intrarea pe piata romaneasca.

In toata lumea sunt peste 1.000.000 de proprietari incantati de sistemele Rainbow, printre ei numarandu-se si presedintele SUA, Barack Obama care a achizitionat un loc de joaca Rainbow pentru fetele sale: Sasha si Maliah.

Sistemele de joaca profesionale Rainbow Play sunt 100% modulabile, beneficiaza de cea mai extinsa garantie din domeniu, sunt fabricate in SUA si sunt certificate pentru: zone rezidentiale, gradinite, scoli, restaurante, pensiuni, complexe turistice, cluburi private si parcuri. Rainbow Play este mandru sa fie ‘VERDE’, deoarece in locul fiecarui copac taiat se replanteaza 5 noi vlastari, iar lemnul nord American din care sunt fabricate centrele de joaca Rainbow este cea mai reinnoibila resursa a Americii.

Importatorul exclusiv in Romania al centrelor de joaca Rainbow Play, ne-a declarat prin reprezentantul sau, Voichita Macrea: “Pe o piata in care segmentul sistemelor de joaca profesionale din lemn era foarte slab reprezentat si in conditiile unui cereri din ce in ce mai mari, Rainbow a fost prima si singura optiune din punctul nostrum de vedere, avand in vedere pozitia sa de lider mondial pe acest segment.” 

Sistemele de joaca Rainbow Play sunt disponibile in Romania pe www.universultau.ro si in showroom-ul Rainbow din Balotesti.

In perioada 1-31.08.2012 centrele de joaca Rainbow beneficiaza de transport gratuit in toata tara. Sistemele de joaca rezidentiale pornesc de la 6500 RON, iar cele profesionale de la 13000 RON.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta telefonic la numarl 0722716594 sau pe email la: rainbowplay@universultau.ro

Despre UniversulTau

SC STIKI CONCEPT SRL este importator si distribuitor exclusiv al Rainbow Play Systems Inc. in Romania.
Compania STIKI CONCEPT SRL activeaza in domeniul importului si distributiei de produse pentru copii din anul 2004, fiind prezenta pe online prin solutia de comert electronic www.universultau.ro si 'Live' prin showroom-ul cu centre de joaca de exterior din Balotesti.