UNSAR    

Comunicate de presa si evenimente pe tema UNSAR

 • UNSAR

  Bucuresti - 21 February 2011

  Comunicat de Junior Achievement Romania

  Bucuresti, 21 februarie 2011 - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania cu sprijinul organizatiei Junior Achievement Romania lanseaza programul de educatie financiara „Asigura-ti succesul!”, dedicat elevilor de gi ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: junior achievement , asigurari , elevi , asigura-ti succesul , unsar , educatie financiara

  Vezi toate comunicatele de presa despre UNSAR

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul UNSAR.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la UNSAR. Informatiile despre UNSAR cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul UNSAR, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la UNSAR, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.