[12 IUN] RO:MASSIVE#4 - DUDU&MC TINA , BTK, BOOGIE, DUDAWLES @ MIDI Cluj

Cluj-Napoca - 7 iunie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

UNUSUAL SUSPECTS in colaborare cu Club MIDI si Zile si Nopti prezinta:
SAMBATA 12 IUNIE 2010 ora 23:00
CLUB MIDI (str.Berariei 6) , Cluj-Napoca
RO:MASSIVE #4

[12 IUN] RO:MASSIVE#4 - DUDU&MC TINA , BTK, BOOGIE, DUDAWLES @ MIDI Cluj


DUDU & MC TINA
[AnonimTM / Timisoara]
www.myspace.com/duduanonimtm
www.myspace.com/tinamcee
BIO
- Dudu este considerat a fi unul din veteranii dnb-ului in Romania. Este prezent in scena din prima zi si inca activeaza ca si dj, promoter si radio host, fiind mereu un deschizator de drumuri in zona dnb din Romania.Impreuna cu Ufo pune bazele miscari underground in Timisoara , cu legendarele petreceri de hala din 95 96 iar in 98 imreuna cu 3 prieteni ,formeaza AnonimTM , organizatie conceputa cu scopul de a promova miscarea breaks. Cel mai important proiect al sau, pe care il conduce alaturi de bunul sa prieten din copilarie, Roli Breaker, este desigur festivalul open air 48H. In 2004, alaturi de dj SUV, dau drumul proiectului „Looking for a voice”, moment in care a marcat descoperirea talentatei MC Tina care devine in scurt timp vocea anonimTM.- Din momentul cooptari sale in organizatia AnonimTM, MC Tina a avut ocazia de a performa pe scena alaturi de nume ca: dj Suv, Don E, dj Storm, Kabuki, Circuit Breaker, Paul Arnold, Big Bud, Contour, Klute, Alley Cat, Nookie, Tanith, Flight & Deeizm, A-Sides, ,dj Randall, in cadrul a mai multor evenimente din Romania.In 2004 a pornit o adevarata idila muzicala alaturi de BAU (Brigada Artistica Urbana) o trupa cu care acopera o gama larga de genuri muzicale (dnb, breakbeat, nu-jazz). A participat cu trupa la multe evenimente si festivaluri in tara cat si internationale. Cat despre ea ca si MC, ii place sa improvizeze pe scena, sa auda melodii noi care sunt o sursa de inspiratie pentru ea.

Special guest:
BTK
[Renegade Hardware, Subtitles, Sao Paolo BRASIL]
www.myspace.com/djbtk
BIO
Originar din Sao Paulo, Brazilia, Vinicius Honorio aka Identity este un artist international in adevaratul sens al cuvantului.Navigand pe mai multe continente, soundul sau este cunoscut din America de Sud pana in estul indepartat al Europei.Propulsat de un portofoliu impresionant de realizari discografice la case de discuri ca si Renegade Hardware, Subtitles sau Barcode, acest artist este unul dintre cei mai interesanti dj si producatori de drum&bass ai ultimilor ani. Seturile sale sunt caracterizate de precizie si versatilitate, continand intotdeauna un numar mare de piese pe care nu le veti mai auzi altundeva!
Sustinerea continua pentru scena romaneasca si simpatia demonstrata de publicul clujean l-au adus pe Vini in familia RO:MASSIVE!

MIGHTY BOOGIE
[High Priority / Timisoara]
www.myspace.com/mighty1boogie
BIO
Mighty Boogie este unul din cei mai promitatori newcomeri ai scenei romanesti.Mixeaza dubstep, drum&bass si reggae pe scenele din intreaga Europa, organizeaza evenimente internationale si cocheteaza cu productia. Versatilitatea, tehnica si o serie lunga de mixuri il recomanda pe Mighty Boogie pentru un prim dj set la RO:MASSIVE#4!

DUDAWLES
[Influenza Minus, Lifestyle Recordings / Cluj]
www.myspace.com/dudawles
BIO
Dudawles a inceput sa mixeze in Martie 2009 cand si-a cumparat doua playere Pioneer CDJ 100s si un mixer Behringer DX 626. La scurt timp dupa au urmat giguri in Cluj, Iasi, Timisoara, Tg Mures sau Bucuresti.
Produce din Mai 2009 si a semnat prima piesa in Noiembrie fiind sustinut de artisti precum Loxy, Alleycat, Anile, Thorne, Flatliners etc. De atunci au urmat mai multe piese semnate, iar primul release va iesi la sfarsitul lui mai.
Deocamdata produce mai mult pe filmul minimalist al drum and bassului dar are proiecte interesante de dancefloor.


PRET BILET: 10 RON!

Club MIDI Cluj
CLUBUL NR.28 IN LUME! (DJ MAG 2010)
- Capacitate 1200 persoane
- Soundsystem Funktion One
- 25 proiectoare + visuals de ultima generatie
- Aer conditionat
- Garderoba
- Intrare +18 ani!
- Atitudine pozitiva , NO VIOLENCE, NO POGO!
www.clubmidi.ro

Despre UNUSUAL SUSPECTS MEDIA

Unusual Suspects
unusualsuspectsro@yahoo.com
unusualsuspectsro@yahoo.com