27.11 BLANOZ & DUBASE @ CLUJ-NAPOCA

Locul desfasurarii: Irish&Music Pub

Organizator: Unusual Suspects

27.11 BLANOZ & DUBASE @ CLUJ-NAPOCA

Unusual Suspects , Irish Music Pub si Zile si Nopti prezinta
Vineri 27 NOIEMBRIE 2009 , 20:00
IRISH & MUSIC PUB CLUJ-NAPOCA

BLANOZ Live!
www.myspace.com/blanoz
www.blanoz.com

www.youtube.com/watch?v=D0QJb9T1nxU

+ Afterparty:

DUBASE
[Guerilla Outernational]
www.myspace.com/dubase

ATI DE CHILE
dj set + jam session!

PRET BILET 10 RON + FREE UNUSUAL SUSPECTS 2009 STICKERS GIVEAWAY !

BIO
Blanoz a aparut in 2003, sub numele de BLANOZ DISTRUZOS, un proiect artistic initiat de catre ATI si SULTAN, ce in scurt timp s-a transformat intr-o trupa "all star" de jam-session, careia i s-au alaturat artisti invitati din zona underground, reprezentanti ai scenelor de hip-hop si electro.
Au urmat aparitiile memorabile ale trupei in Web Club si Green Hours, la care au participat nume precum Dru Klein, Vexxatu Vexx si Pacha Man la microfon, dar si membri a altor proiecte de drum'n'bass si electro.
Un moment interesant ce a urmat a fost acela cand doua inregistrari din studio au ajuns in mainile fanilor care au facut ca, in mod inevitabil, piesele sa fie raspandite "la liber" pe Internet, unde pot fi gasite si in ziua de azi.
Chiar daca acest lucru a contribuit consistent la popularizarea trupei, prestatiile live au ramas elementul definitoriu al Blanoz, care a continuat sa apara pe scena romaneasca de clubbing, dar s-a remarcat si prin prezente la diverse evenimente si festivaluri, cum este cazul celei de-a doua editie a Fanfest, pe 26 august 2005, cand, oarecum accidental, proiectului i s-a alaturat MC Bean, cu care ulterior s-au si inregistrat deja cunoscutele piese "Te provoc" si "Jumatate tu, jumatate nu", ultima fiind si piesa aleasa pentru clip-ul Blanoz, o productie remarcabila ce poate fi vizualizata si in sectiunea media (hotbox) de pe www.blanoz.com.

Componenta:
Ionut G - synths/fx/keys
Melak - percutie
Mandela - synth
Ati de Chile - drums , membru fondator al trupei.
MC Agent
Palomino - flaut; saxofon - colaborator

In aceasta formula Blanoz a aparut pe o varietate de scene din toata tara, incepand cu Parkfest (platoul Parcului National Retezat), Iarmaroc Fest, Forest Vibe, Irish & Music Pub Cluj.
Blanoz este un proiect muzical cu elemente electro-acustice care isi deschide usile tuturor artistilor ce au un cuvant de spus pe scena de drum'n'bass, fiecare dintre invitati venind cu propriul aport in jam-session-urile din care ulterior, in stilul deja consacrat, se nasc si piesele inregistrate in studio si incluse pe materialele reprezentative ale trupei, cum este si cazul EP-ului ce se afla in plina pregatire in acest moment.


www.blanoz.com

Despre UNUSUAL SUSPECTS MEDIA

Unusual Suspects

Participare: Intrare libera