[30.01] RO:MASSIVE#2 - SEBA 1394, RANCHA, SNOW,KOJOK, MC TINA, MC AGENT @ MIDI Cluj

Locul desfasurarii: Club MIDI

Organizator: Unusual Suspects

[30.01] RO:MASSIVE#2 - SEBA 1394, RANCHA, SNOW,KOJOK, MC TINA, MC AGENT @ MIDI Cluj

SEBA 1394
[AnonimTM, Timisoara]
www.myspace.com/seba1394

BIO
DJ SEBA 1394 ACID. Cifra din denumirea lui reprezinta literele din alfabet care formeaza cuvântul “acid”, adica prima, a treia, a noua si a patra litera.
DJ Seba 1394 ITINERANT. De la Timisoara pâna la Jupiter, din 1997 pâna acum, a mixat în peste 40 de locaţii din aproape 20 de orsse. Cum se numeste asta? Pe vremuri se numea travelling DJ. El i-a zis DJ itinerant. Acum toţi DJii din România calatoresc dintr-un loc în altul “sa puna muzica”.
DJ Seba 1394 VINYL. Când a plecat cu vinilurile în spate sa mixeze, clubbingul aparţinea CD-urilor aduse cu geamantanu’ din Polonia sau Bulgaria si DJilor care faceau dedicaţii. El a vrut sa schimb asta. Voia DJ pasionaţi de muzica, piese alese DELOC întâmplator si mixate cu... rost. Daca nu a fost primul DJ al ţarii sau „cel mai tare”, pentru multe locaţii cu siguranţa a fost primul DJ pe vinil. Si ca semn ca mesajul a fost înţeles, dupa el au urmat si alţi DJ adevaraţi. Lupta a fost câstigata.
Membru si promoter al AnonimTM, jurnalist al revistei Sunete, saptamanal la microfonul radioului sau in deschiderea celor mai importanti dj ai drum&bass-ului mondial , SEBA 1394 este un nume de baza al culturii drum&bass din Romania.

RANCHA
[Easyconcept, Craiova]
http://www.myspace.com/djrancha

BIO
Alaturi de DJ Vasile, Seba 1394 si Snow , RANCHA a “lansat” genul drum&bass in Romania cand inca nici nu se vorbea macar despre o scena de profil. Cu ani buni de DJ-ing in spate si cu o serie impresionanta de gig-uri, la festivaluri ca AnonimTM 48H, De La Hoya, DJ Gathering, Transilvanian Summit, Center Parade, in orase ca Timisoara, Brasov, Bucuresti, Iasi, Arad, Sibiu, Oradea, Predeal, Costinesti sau Mamaia sau in cluburi ca Mythos, Office, Krypton, Studio Martin, Web, Chillout, Cotton, Pulp, Zeus, Hush Hush sau Wake Up, Rancha a intrat in topul celor mai selecti DJ de drum&bass din Romania, de la inceputuri pana in ziua de azi. Seturile sale vor fi mereu un mixture de liquid, jump-up si ragga pana la techstep. Printre artistii preferati se numara: Hype, Redeyes, Ed Rush, LTJ Bukem, Doc Scott, Pacific, Logistics, Tactile, Mav, Nu:Tone sau Muffler.


SNOW
[Zoom Out , Cluj-Napoca]
www.myspace.com/djsnowro

BIO
DJ SNOW este un pionier al drum&bass-ului in Romania.In cei peste 10 ani de activitate a impartit scena cu nume mari ale drum&bass-ului si muzicii electronice: Chase&Status, Sub Focus, Pendulum, Ink, Dieselboy, Commix,Noisia,Teebee, Dylan, Black Sun Empire, Loxy, Storm, Marcus Intalex, Aphrodite, Lee, AI, Bailey, SUV, Rennie Pilgrem & Mc Chikaboo, Electrosoul System, Verse si altii.

KOJOK
[Kojokstan Troopers, Timisoara]
www.myspace.com/kojokstan

BIO
KOJOK prefera sunetele deep&atmosferic drum&bass, pe care le promoveaza in ultimii ani in scena romaneasca.Ascensiunea sa este completata de fondarea kru-ului Kojokstan troopers si de organizarea de evenimente internationale.

MC TINA
[AnonimTM, Timisoara]
www.myspace.com/tinamcee

BIO
Din momentul cooptari sale in organizatia AnonimTM, MC TINA a avut ocazia de a aparea pe scena alaturi de nume ca: dj Suv, Don E, dj Storm, Kabuki, Circuit Breaker, Paul Arnold, Big Bud, Contour, Klute, Alley Cat, Nookie, Tanith, Flight & Deeizm, A-Sides, ,dj Randall, in cadrul a mai multor evenimente din Romania.In 2004 a pornit o adevarata idila muzicala alaturi de BAU (Brigada Artistica Urbana) o trupa cu care acopera o gama larga de genuri muzicale (dnb, breakbeat, nu-jazz). A participat cu trupa la multe evenimente si festivaluri in tara cat si internationale. Cat despre ea ca si MC, ii place sa improvizeze pe scena, sa auda melodii noi care sunt o sursa de inspiratie pentru ea.

MC AGENT
[Unusual Suspects]
www.myspace.com/mcagent


unusualsuspectsro@yahoo.com

Despre UNUSUAL SUSPECTS MEDIA

Unusual Suspects

Participare: Intrare libera