Centrul de Arte Martiale TENGU Cluj-Napoca

Locul desfasurarii: Centrul de Arte Martiale TENGU

Organizator: Centrul TENGU

Centrul de Arte Martiale TENGU Cluj-Napoca

S-a deschis CENTRUL DE ARTE MARTIALE TENGU CLUJ-NAPOCA!

 Centrul TENGU este prima initiativa locala care aduce sub acelasi acoperis posibilitatea studierii unei palete largi de arte martiale. Acesta a aparut ca rezultat a muncii de peste 15 ani de zile a echipei noastre, in predarea, practicarea si promovarea diferitelor stiluri de arte martiale.

 Constantele ofertei noastre , indiferent de stilul practicat sunt: disciplina, seriozitatea, respectul, dezvoltarea si conditionarea fizica, dezvoltarea mentala si performanta sportiva.

 Participarea la cursurile noastre nu este conditionata de varsta, pregatire sau experienta sportiva, programul fiind suficient de divers pentru a satisface nevoile unei categorii largi de persoane.

 Alaturi de calitatea instructorilor, centrul nostru ofera conditii deosebite de pregatire si igiena: sala antrenament , cabinet nutritie si dietetica, ring, bar produse fitness, vestiare, dusuri, receptie, 30 saci de box, tinte, palmare.

 Cabinetul nostru de nutritie si dietetica deschide calea catre principiile unei vieti  sanatoase. Specialistii nostri, absolventi ai primei promotii de dieteticieni din tara  din cadrul UMF Cluj-Napoca standu-va la dispozitie pentru: realizarea programelor de nutritie a colectivitatilor sau persoanelor individuale, programe personalizate pentru sportivi, formarea de meniuri si diete speciale in cadrul dietoterapeiei (sau terapiei nutritionale) sau educarea pentru adoptarea unei anumite diete impuse de diverse boli.

 A deveni luptator poate insemna calea spre victorie in artele martiale competitionale dar in primul rand reprezinta lupta cu propriile limite , cu propria persoana si cu obstacolele vietii cotidiene.

 

Astfel, daca doresti sa iti imbunatatesti conditia fizica si sa traiesti o viata sanatoasa sau sa studiezi un stil de arte martiale din pasiune, daca doresti sa deprinzi tehnici de autoaparare sau chiar sa devii sportiv profesionist in disciplinele de ring , DEVII LUPTATOR la CENTRUL TENGU!

Despre UNUSUAL SUSPECTS MEDIA

Unusual Suspects

Confirmare pana la data: 31 octombrie 2011

Participare: Intrare libera

Taguri: clujartetengucentrulmartialegarakickboxmmabjjautoapararejiujitsubrazilianmuaythai