Avantajele cumpararii sau construirii unei case la cheie

BUCURESTI - 17 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

O casa la cheie reprezinta o casa noua, pe care o puteti cumpara sau plati o firma de constructie sa o construiasca de la zero, unde puteti pur si simplu, la finalizare, sa va mutati direct. De obicei, este complet renovata si gata pentru ocupanti!

constructii case la cheie

Investitia in proprietati poate parea descurajanta la inceput - in special una care ar putea avea un pret ridicat. Pe termen lung, este adesea mai inteligent sa cumparati o casa decat sa inchiriati una.

Daca sunteti convinsi ca o casa la cheie este o alegere potrivita pentru dumneavoastra, continuati sa cititi pentru a afla despre toate avantajele cumpararii sau construirii unei case la cheie de vis.

Pret fix

Alegerea cumpararii sau construirii unei case la cheie inseamna mai putine surprize in ceea ce priveste costurile implicate.

Desi costurile initiale ar putea fi mai mari decat achizitionarea unei case mai vechi, direct de la proprietar, care va avea nevoie de renovari masive pe viitor, puteti avea liniste ca la o casa la cheie nu vor mai exista costuri neasteptate sau neplanificate mai tarziu.

Alegerea construirii unei case la cheie pe un teren gol este aproape intotdeauna mult mai rentabila decat demolarea sau renovarea unei case existente.

Odata ce ati decis unde doriti sa construiti si ati achizitionat terenul, veti putea alege o firma de constructii care sa va ajute sa construiti casa viselor voastre. Constructorii care incep de la zero va vor oferi o schita clara a costurilor inca de la inceput, permitandu-va sa planificati eficient bugetul fara surprize.

Economisire de timp

Timpul este prietenul dumneavoastra cand vine vorba de cumpararea unei case la cheie, deoarece inseamna ca va puteti muta imediat.

Acest lucru poate fi cu adevarat benefic daca va mutati intr-un oras nou si asteptati cu nerabdare sa va stabiliti cat mai curand posibil. Mutarea intr-o casa completa este fara probleme, cost-eficienta si mult mai putin stresanta decat nevoia de a locui cu familia temporar intr-un hotel in timp ce asteptati ca casa dumneavostra sa fie renovata.

Asadar, daca mutarea dumneavoastra este destul de urgenta, o astfel de casa este decizia ideala.

Viata de lux

Mutarea intr-o casa noua este o experienta uriasa. De la proiectarea casei dumneavoastre pana la produsul complet, este o experienta diferita de oricare alta.

Luxul de a intra intr-o casa completa la cheie, care este gata, pana la cele mai mici detalii, va va oferi o satisfactie enorma de a o prezenta rudelor si prietenilor.

Atunci cand cumparati o casa finalizata, tot ce trebuie sa faceti este sa intoarceti cheia si sa va mutati rapid, usor si fara probleme. Singura grija pe care o veti mai avea este ce culoare sa aiba mobila din sufragerie.

Design elegant

Toata lumea stie ca stilurile interioare se schimba constant si ceea ce este in tendinta un an nu este neaparat si in urmatorul. Poate deveni dificil, atunci când investiti in proprietati, sa ramaneti la curent cand stilul este in continua fluctuatie. Casele la cheie sunt realizate de catre stilisti profesionisti, care folosesc un design atemporal si finisaje elegante, ce nu vor deveni depasite dupa cativa ani.

Proiectantii caselor la cheie va vor recomanda, de obicei, un design clasic, cu culori neutre, cu care va puteti asorta aproape orice stil de decorare interioara. Daca doriti culori vii, puteti alege oricand sa schimbati culoarea peretilor sau sa alegeti perne sau mobilier in culori vibrante.

Alegerea contractantului potrivit

Achizitionarea unei case la cheie sau construirea acesteia de la zero ar trebui sa fie o experienta incantatoare. De aceea, in cazul construirii acesteia, este foarte important sa gasiti o firma care va va permite dumneavoastra sa alegeti materialele pentru lucrarile de finisaje, in functie de criteriile pe care le doriti (calitate, culoare, rezistenta). Firma de constructii IdealCM este specializata in case la cheie de ultima generatie si ofera servicii profesionale si de incredere pentru a va transforma visele in realitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/updigital/avantajele-cumpararii-sau-construirii-unei-case-la-cheie