Colectie noua de costume de baie - Pretty in Black - de la Veeshop.ro

BUCURESTI - 26 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Cine spune ca nu poti purta negru la plaja sau la piscina? Daca vrei sa fii o diva sexy si sa sfidezi caldura intr-o tinuta senzuala neagra, costumele de baie din colectia Pretty in Black de la Veeshop sunt ideale.

costume de baie negre

Trendurile in materie de costume de baie vin si pleaca, insa, costumul de baie negru va fi intotdeauna la moda. Este una dintre piesele nelipsite de vacanta, pe lista oricarei fashioniste, pentru ca este condimentul ideal ce creaza tinuta perfecta si sexy pentru o zi splendida la plaja sau la piscina! Varietatea de modele si decupaje este mai mult decat generoasa in acest sezon, iar efectele vizuale pe care le ofera sunt cu adevarat inimaginiabile.

Indiferent ca preferi un costum de baie negru intreg clasic, sau optezi pentru unul pe un umar, din doua piese, pe gat, cu spatele gol sau decupat in zona abdomenului, la Veeshop exista un costum de baie negru pentru tine! In plus, orice model ai alege, nu poti da gres cu o astfel de piesa vestimentara.

Iata care sunt cele mai fierbinti modele de costume de baie negre de la Veeshop, la moda sezonul acesta, care iti vor condimenta vara:

Costume de baie intregi cu decupaje in zona abdomenului

Costumul negru intreg este o piesa incredibila, detaliile speciale precum decupajele sunt elemente care ii sporesc senzualitatea. Aceasta piesa care atrage atentia si privirile este creata pentru a evidentia feminitate, pentru a te face mai frumoasa si mai atragatoare.

Pentru doamnele si domnisoarele care sunt adeptele unui look ceva mai sexy, un costum de baie cu decupaj in zona abdomenului este cea mai potrivita alegere.

Costume de baie intregi cu decupaje laterale

Modelele de costume de baie decupate lateral vor fi cu siguranta vedetele acestui an. Acestea iti ofera un aer misterios, dar si senzual. Un astfel de model iti schimba complet aspectul si atrage toate privirile. Anul acesta nu se mai poarta costumele de baie intregi simple, anoste. Asa ca alege doar modelele interesante, care se potrivesc siluetei tale!

Costume de baie cu sutien tip bustiera

Look-ul minimalist capata din ce in ce mai multa greutate in moda costumelor de baie din noul sezon. El se manifesta de cateva sezoane incoace prin simplitatea sutienului tip bustiera. Este elegant, sexy si confirma din plin teoria conform careia less is more.

Costume de baie cu slip brazilian

Unul dintre modelele de costume de baie care reuseste sa ramana in trenduri si anul acesta este costumul de baie cu slip brazilian. Vorbim despre un costum de baie plin de farmec, sex-appeal si senzualitate.

Un lucru este clar stiut despre costumele de baie cu slip brazilian negre - atrage! Atrage privirile pline de admiratie ale celor din jur si complimente cu duzina.

Costume de baie cu slip tanga

Costumele de baie tanga sexy sunt acele costume de baie provocatoare, pline de sex-appeal, pe care orice femeie si-ar dori să le poata purta. Spre deosebire de slipul traditional, care acopera posteriorul, slipul tanga sexy il dezvaluie pe cat se poate de mult, in toata splendoarea lui.

Alegand un costum de baie negru, nu ai cum sa dai gres. Acesta iti va evidentia silueta ingrijita si-ti va conferi un plus de eleganta, plina de feminitatea si incredere!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/updigital/colectie-noua-de-costume-de-baie-pretty-in-black-de-la-veeshop-ro