Uscătorul de rufe retractabil este ideal pentru uscarea rufelor în interior

BUCURESTI - 12 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Uscătoarele de rufe retractabile sunt excelente pentru economisirea spațiului. Pot fi instalat oriunde, atât în interior cât și în exteriorul casei: în spălătorie, baie, bucătărie, balcon sau în curtea din spate. Aceste modele sunt discrete și pot fi demontate imediat după utilizare, ceea ce este deosebit de util pentru spațiile de locuit compacte.

uscator de rufe

uscator de rufe

Întreaga structură a unui uscator de rufe retractabil este foarte simplă. Prin urmare, nu aveți nevoie de abilități tehnice deosebite pentru a-l instala ori de câte ori doriți să puneți la uscat hainele și lenjeria. Doar prindeți pe pereți opuși cele două capete ale uscătorului, reglați tensiunea sforilor de rufe, și blocați rotița din lateral pentru ca sforile să nu se lase. 

Avantajele și dezavantajele uscătoarelor de rufe retractabile

Uscatorul de rufe retractabil de perete este soluția perfectă pentru a salva din spațiu dar și pentru a usca hainele în confortul casei dumneavoastră. 

Suportul este foarte ușor de montat. Trebuie doar să prindeți cele două părți în pereți opuși cu șuruburile incluse. După ce ați terminat de uscat rufele, suportul se strânge și veți putea folosi spațiul pentru altceva. Are un design compact, ce îl va face discret în orice loc din casă. Acest uscător de rufe retractabil, va fi un accesoriu discret, dar foarte util pentru casa dumneavoastră.

Principalul avantaj al uscătorului retractabil este tocmai caracteristica care îi dă numele. Pe lângă faptul că este practic de utilizat și depozitat, este foarte discret când este închis și nu afectează estetica camerei.

Dezavantajul este că trebuie să faceți găuri în perete pentru a-l putea prinde cu șuruburi. Un alt dezavantaj este acela că acest tip de uscător suportă o greutate mult mai mică decât cele din metal.

Dacă vă gândiți să achiziționați un uscător de rufe retractabil, consultați ofertele de la Magazin-non-stop.ro, unde veți găsi și alte accesorii utile pentru casă și grădină.  

Motive pentru a nu usca hainele afară

Uscarea hainelor afară este un lucru bun dacă aveți posibilitatea să o faceți. Economisiți timp și oferiți rufelor un miros proaspăt. 

În ciuda beneficiilor, există și motive pentru care nu este recomandată uscarea hainelor afară. În aceste cazuri, soluțiile de uscare în interior sunt calea de urmat. 

Unul dintre motivele pentru care nu se usucă hainele afară este că în unele orașe sau zone este ilegal. Unii oameni cred că urâțesc proprietăților, deoarece nu arată estetic.

Un alt motiv pentru care nu se usucă hainele afară este vremea. În timpul iernii sau în timpul ploii, atârnarea rufelor afară nu ajută cu adevărat la uscarea lor.

Alergiile și polenul pot fi un alt motiv pentru care unele persoane nu își pot usca hainele afară chiar și pe vreme bună. În anumite perioade ale anului, chiar și cantități mici de polen vor provoca alergii și este recomandabil să utilizați opțiuni de uscare în interior. 

Cei care locuiesc în apartamente știu cât de greu este să găsești un loc unde să-ți usuci rufele. Prin urmare, un uscător de rufe retractabil este o alternativă inteligentă, comodă și estetică fiind foarte ușor de instalat și folosit mai ales în spațiile limitate.