Hrana pentru masa musculara - proteinele de la Body Line

BUCURESTI - 22 decembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Oricine are ca obiectiv cresterea masei musculare stie despre importanta proteinelor in acest proces. De asemenea ar trebui sa stie care este aportul pe care antrenamentele fizice il aduce in aceasta ecuatie. Cele doua merg mana in mana si sunt ambele necesare pentru a atinge rezultatele dorite. Remodelarea corporala este un proces care implica perseverenta, insa multi renunta dupa prima saptamana sau luna de munca.

Bodyline.ro

Bodyline.ro

Ideal este ca aportul de proteine zilnic necesar sa fie asigurat din alimentatie. Hrana trebuie sa fie gatita corespunzator, iar pentru asta este necesar sa petreceti timp in bucatarie. Cei care nu isi permit acest lux opteaza pentru suplimentele nutritive, o solutie de altfel si in cazul celor care au o alimentatie bogata in proteine, insa insuficienta.

In intampinarea publicului interesat de cresterea musculara in mod sanatos vine Body Line. In cadrul magazinului online gasesc cei interesati o varietate de proteine de calitate premium, special concepute in acest sens.

Proteine de la Body Line pentru cresterea masei musculare

Un macronutrient deosebit de important in organism, proteina indeplineste numeroase roluri esentiale. Dintre acestea de amintit sunt transportarea oxigenului si a grasimii, imbunatatirea functiilor musculare, repararea celulelor deteriorate, mentinerea unui par si a unor unghii sanatoase, dar si imbunatatirea cartilajelor si a tesutului conjunctiv.

Procesul de crestere a masei musculare trebuie sa beneficieze de un aport optim de proteine, provenite din surse sigure. Astfel, atat o dieta variata, cat si o suplimentare de calitate il vor sustine. Spre exemplu, potrivit unor studii, este necesar un shake proteic dupa antrenament pentru a stimula sinteza proteinei in muschi. Consumata alaturi de carbohidrati, ofera rezultate cu atat mai bune.

Cand vine vorba despre proteine masa musculara, Body Line ofera o gama variata: Thermogenic Protein - proteina pentru femei, Apetit Block - suplimente satietate cu fibre si proteine, Mega Proteine Performance Pack, Arzator de grasimi Body Line Slim Man, Proteine definire musculara si slabire, etc.

Ceea ce trebuie sa constientizeze cei ce urmaresc definirea masei musculare este faptul ca putini nutrienti sunt la fel de importanti ca proteinele. Acestea trebuie sa fie in cantitate suficienta pentru  ca sanatatea corpului sa nu sufere, dar si pentru a avea un trup armonios.

Desi multi sunt dispusi sa le consume, prea putini sunt cei care stiu de ce cantitate zilnica de proteine au nevoie. Ei bine, aportul de referinta dietetica este de 0,8 grame pe kilogramul de greutate corporala. In randul barbatilor, asta s-ar traduce printr-un aport de 56 grame proteine per zi pentru un barbat sedentar mediu si 46 de grame proteina pe zi pentru o femeie sedentara medie.

Poate parea o cantitate mica, insa in cazul celor sedentari va preveni deficienta de proteine, asigurand o sanatate optima. Bineinteles, lucrurile se schimba in cazul celor care efectueaza antrenamente zilnice intense. Mai multe informatii insa despre cantitati si proprietati gasesc cei interesati direct in descrierea produselor Body Line. Acestea pot fi comandate cu usurinta direct de pe site-ul bodyline.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/updigital1/hrana-pentru-masa-musculara-proteinele-de-la-body-line