Lanterne profesionale de la Magazin Non Stop - mereu echipati

BUCURESTI - 2 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Fie ca sunteti pasionati de drumetii, plimbari in natura sau orice presupune o echipare completa cu fiecare iesire, o lanterna profesionala devine o dotare indispensabila. Cel mai bine este sa fiti pregatiti pentru orice, indiferent daca planul nu implica activitati nocturne. Este cea mai buna modalitate de a intampina imprevizibilul.

Magazin-non-stop.ro

Magazin-non-stop.ro

Cand vine vorba despre lanterne profesionale, Magazin Non Stop este locul in care oricine va gasi un model potrivit nevoilor sale. Bineinteles, un astfel de articol nu este necesar doar in drumetii, ci in contexte variate se dovedeste o investitie importanta. Este foarte important ca aceasta sa corespunda anumitor criterii pentru a putea fi considerata profesionala, dar si potrivita propriilor nevoi.

Lanterna profesionala de la Magazin Non Stop, mereu la indemana

O vizibilitate buna pe timp de noapte nu poate fi asigurata decat de o sursa excelenta de lumina. Tot mai mult teren astazi castiga lanternele cu led-uri in detrimentul celor clasice, pe baterii, cu becuri halogen. Motivele sunt de inteles. Acestea dintai vin la pachet cu o serie de avantaje notabile.

Se evidentiaza astfel prin durata extinsa de viata. In functie de calitatea lor, acestea pot oferi si pana la 50 000 de ore de functionare. Desigur, vorbim despre o varianta mai scumpa, dar o investitie care merita.

In cazul acestor lanterne exista posibilitatea de a opta pentru modele cu diverse nivele de intensitate a luminii, dupa necesitate. Astfel, in functie de activitatile desfasurate, va puteti orienta in magazinul online mentionat dupa cea potrivita. Exista lanterna profesionala de vanatoare, lanterna frontale - pentru ciclism, dar si lanterne cu utilizare uzuala.

In orice caz, lumina este dictata de numarul de lumeni. Acesta este criteriul la care trebuie sa va raportati atunci cand faceti aceasta alegere. Un numar mai mare de lumeni inseamna o lumina mai puternica.

De asemenea un detaliu care diferentiaza lanternele este modul de difuzare a luminii. Aceasta poate sa fie dispersata sau focalizata. De exemplu, o lanterna cu lumina focalizata va oferi lumina fixa pe o distanta mai mare. Varianta dispersata este potrivita atunci cand urmariti sa luminati suprafata din apropiere. Desigur, anumite tipuri de lanterne ofera posibilitatea de a beneficia de ambele tipuri, dispunand de reglajele necesare.

In general, preferintele vizeaza lanternele LED intrucat acestea sunt cu mult mai rezistente decat alte optiuni, avand si o durata de viata mai mare. Sunt preferate si pentru ca nu vin dotate cu becuri filament, ceea ce inseamna ca nici nu se ard la fel de repede si nici nu produc caldura. In acelasi timp, bateriile acestora vor avea o durata mai mare de viata. Va plac expeditiile montane care se extind pe mai multe zile? Atunci iata tipul de lanterna de care aveti nevoie.

Cu o lanterna profesionala ce se incadreaza in criteriile mai sus mentionate, grija vizibilitatii nu mai reprezinta o problema pentru nimeni. Descoperiti modelul care vi se potriveste pe site-ul magazin-non-stop.ro si comandati-l pentru a profita de timpul liber care se anunta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/updigital1/lanterne-profesionale-de-la-magazin-non-stop-mereu-echipati