Teava rectangulara, un produs metalurgic de calitate la ArcoTrust

BUCURESTI - 19 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Ca orice alta ramura a industriei grele, si metalurgia a cunoscut de-a lungul timpului o dezvoltare notabila. Aceasta include la ora actuala procedee dintre cele mai variate de obtinere a metalelor din minereuri. Prelucrarea acestora in vederea producerii de aliaje metalice, fabricarea de piese metalice diverse, precum si acoperirea lor în straturi diverse cu substante chimice sunt la ordinea zilei.

Arcotrust.ro

Arcotrust.ro

In randul produselor metalurgice cu o arie larga de intrebuintare astazi intra teava rectangulara. O optiune frecventa, la fel ca si teava patrata, aceasta se regaseste atat in domeniul industrial, cat si in civil si gospodaresc, avand un uz general. 

Disponibila intr-o gama variata de dimensiuni la ArcoTrust, teava rectangulara este folosita cu succes in confectionarea de garduri, porti, cadre,hale, chelete, balustrade, dar si alte constructii metalice. ArcoTrust este un reper in mediul online si nu numai cand vine vorba despre lucrari si produse confectionate din fier forjat. Il recomanda atat gama diversificata de produse pe care o pune la dispozitia publicului larg, cat si costurile rezonabile la care acestea se pot achizitiona. De altfel varietatea de produse metalurgice cu care isi intampina clientii este un atu de apreciat. 

Teava rectangulara, aplicabilitate si proprietati

O astfel de alegere trebuie sa bifeze, inainte de toate, standarde de fabricatie ca EN 10219. 

În principiu, aceasta este alegerea optima pentru structuri de otel variate, respectiv pentru aplicatii care vizeaza productia de echipamente diverse, dar si in constructii metalice. Obiectivul principal al celor ce le folosesc este de a beneficia de eficienta sporita a structurilor realizate, oferita de clasa de otel corespunzatoare aferenta lor. 

Tevile rectangulare disponibile pe ArcoTrust.ro ies in evidenta prin rezistenta crescuta in cazul presiunilor statice. Nu se folosesc insa in cazul constructiilor in care snut implicate presiuni dinamice la temperaturi joase pentru ca prezinta o rezistenta scazuta la socuri.

Iata care sunt cateva dintre avantajele pe care acest tip de teava le ofera atunci cand sunt utilizate in constructii realizate pe structura metalica. Sunt particularitati care le recomanda in situatii variate: 

*durabiliate - pentru ca materialul folosit in fabricarea lor este otelul, tevile se disting printr-o durata indelungata de viata, deci sunt o investitie buna.

*rezistenta - indiferent de factorii externi la care sunt supuse, acestea prezinta o rezistenta crescuta. 

*grad mare de prefabricare

*dimensiuni variabile

Cand cantitatea necesara de tevi rectangulare este livrata de ArcoTrust, transportul este facil, iar montajul rapid (daca se solicita acest serviciu), de unde rezulta costuri generale reduse.

Si alte tipuri de tevi se regasesc in portofoliul acestui distribuitor. Tevi patrate, tevi amprentate, elemente iedera si iedera salbatica, elemente balustrade, panouri forjate, varfuri si terminatii, arcade,  capace pentru stalpi, melci, C-uri, S-uri, dar si diverse accesorii pentru porti si garduri sunt puse la dispozitia publicului larg. Sunt recomandate de calitatea inalta care le caracterizeaza, dar si de rezistenta sporita pe care o prezinta. Cei interesati pot consulta si portofoliul de lucrari semnate ArcoTrust pentru a se asigura ca iau decizia potrivita comandand de  la acest furnizor.