Top 6 beneficii ale creatinei

BUCURESTI - 24 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Recunoscuta la nivel mondial ca rege al suplimentelor sportive, creatina este folosita cu incredere de sportivii si atletii de pretutindeni. Nu doar acestia insa se bucura de beneficiile substantei, ci si cei care efectueaza antrenamente sportive regulate. Suplimentarea cu creatina vine la pachet cu o multitudine de beneficii pentru organism, atunci cand dozarea este adecvata. Cei care invata sa profite la maxim de ea, se bucura si de rezultate pe masura.

Body Line

Body Line

Creatina pura, asa cum se regasesti in produsele ce stau sub semnatura Body Line, o forma puternica si intensa a acestei substante, este ideala pentru a creste performanta fizica a celor ce realizeaza exercitii succesive, de termen scurt si intensitate sporita.

Creatina si beneficiile de top ale acestei substante

Motivele pentru care este folosita in randul sportivilor sunt nenumarate, insa cert este ca a devenit preferatul acestora printre suplimente datorita succesului cu care imbunatateste performante in sala de antrenament.

Ce spun studiile? Potrivit acestora, administrarea responsabila de creatina se traduce prin performanta si forta la exercitiile fizice, dar si o crestere vizibila a masei musculare. Ceea ce putini stiu e ca substanta este dintre cele mai testate suplimente la nivel mondial, fiind recunoscut a pentru profilul exceptional de siguranta.

- Sustine sanatatea - consumul de creatina este asociat cu o protectie sporita impotriva bolilor neurologice.

- Favorizeaza cresterea musculara - practic un acid organic azotat, aceasta este responsabila de formarea unora dintre cele mai importante blocuri de muschi.

- Creste timpul de antrenament, rezistenta pana la epuizare si capacitatea de efort - de remarcat sunt caracteristicile sale vizavi de performantele sportive imbunatatite, permitand un efort mai intens intr-un timp mai scurt. Antrenamentele pot fi astfel prelungite, fara a te epuiza.

- Raport excelent grasime-masa musculara - prin suplimentarea cu creatina, corpul este sustinut in timpul antrenamentelor care devin mai calitative. Impactul asupra acestuia este mai mare, consumul energetic fiind mai mare atat in timpul antrenamentelor, cat si dupa ce s-au incheiat. Cu cat acesta este mai solicitat, cu atat scade aportul de tesut adipos, fiind mai vizibil cel muscular.

- Sistem osos mai puternic - este un avantaj pe care putini il au in vedere. Reduce procesul de imbatranire, asociat si cu pierderea de tesut osos. Degradarea lui este practic redusa, chiar daca este vorba despre o varsta mai inaintata. Tratamentele mai intense sunt cu atat mai eficienta in acest sens. Administrarea de creatina in timpul antrenamentelor cu greutati ofera rezultate notabile vizavi de aceasta problema.

- Fara retentie de apa - retinerea apei in organism este pentru multi o problema. Se pare ca aceata substanta devine o solutie si in ceea ce o priveste, fiind preferata astfel de sportivii de pretutindeni, dar nu numai pentru acestia.

Si alte beneficii claseaza creatina in topul suplimentelor nutritive si sportive. Cand este vorba despre creatina pura ca cea disponibila la Body Line, absorbtia este de pana la 60% mai rapida decat in mod normal si nu este necesara o perioada de incarcare in ceea ce priveste administrarea ei in raportul cu antrenamentele.