Cadouri de casă nouă – 3 idei ingenioase pentru a-ți surprinde prietenii

BUCURESTI - 22 decembrie 2021

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Achiziționarea unei locuințe se numără printre realizările importante din viața fiecărei persoane, moment marcat adesea de o petrecere sărbătorită în compania celor dragi. Unul dintre obiceiurile populare, în acest caz, este dăruirea unui cadou special, pe care fericiții proprietari să-l utilizeze cu drag în noua casă.

Cadouri de casă nouă – 3 idei ingenioase pentru a-ți surprinde prietenii

Cadouri de casă nouă – 3 idei ingenioase pentru a-ți surprinde prietenii

Astfel, alegerea unui obiect casnic se transformă într-o misiune deosebită, deoarece decizia finală este influențată de o multitudine de factori. Pe lângă aspectul financiar, trebuie să ai în vedere atât gusturile și dorințele prietenilor, cât și utilitatea darului. Chiar dacă este un gest simbolic, ideea de bază se axează pe oferirea unui cadou practic, pe care gazda îl poate utiliza frecvent pentru diverse treburi casnice.

În acest sens, am decis să ușurăm acest proces dificil prin alcătuirea unui liste de idei, care te poate ajuta să iei, în cele din urmă, cea mai bună decizie.

Aparate inteligente

Nu este un secret faptul că tehnologia ocupă un loc însemnat în stilul nostru de viață, pentru că ne permite să realizăm mai multe sarcini concomitent. Spre exemplu, dacă prietenii tăi au un copil, îți sugerăm să-i surprinzi cu un dezumidificator electric sau un purificator de aer, oricare din acestea fiind un produs benefic atât pentru sănătatea lor, cât și pentru păstrarea unui ambient plăcut în casă. Sportul se numără printre pasiunile lor, însă timpul limitat nu le permite să-l practice foarte des? În acest caz, o bandă de alergat pliabilă este un instrument perfect pentru a se menține mereu în formă. De asemenea, un sistem audio pentru sufragerie sau dormitor le poate transforma serile de film într-un ritual plăcut.

Obiecte pentru bucătărie

Un set complet de ustensile pentru bucătărie poate fi un cadou ideal dedicat prietenilor care se distrează în timp ce gătesc. Pentru un cuplu pasionat de arta preparării diverselor feluri de mâncare, o tigaie profesională, o oală din email sau un serviciu complet de farfurii decorate într-un stil modern sau jucăuș constituie un ajutor binevenit. Pe lângă faptul că le vor utiliza des, contribuie la exprimarea unui stil personal.

Elemente pentru decor

În acest caz, îți recomandăm să eviți tablourile, icoanele sau lucrurile care se agață pe suprafața pereților. Chiar dacă, la prima vedere, pot părea o idee bună, poate gazdele nu vor să strice aspectul creat. Așadar, mizează pe elemente pentru decor simple, dar de efect. O vază din cristal cu un model inedit, o lumânare parfumată, un aparat pentru aromoterapie, un set de perne decorative sau o ramă foto intră în categoria cadourilor agreate de majoritatea persoanelor.

Plante

Pe lângă faptul că aduc un plus de culoare, plantele sunt cunoscute pentru efectele benefice în ceea ce privește sănătatea. Substanțele chimice, praful sau poluarea sunt doar câteva dintre pericolele regăsite adesea în aerul inspirat. Ei bine, plantele de interior absorb elementele nocive și dioxidul de carbon, eliberând oxigen. Poate cea mai ofertantă categorie de până acum, aici ai posibilitatea să optezi pentru variate tipuri:

Cactus – o plantă care nu are nevoie de o îngrijire intensă, deoarece preferă mediile ușor întunecoase și necesită o cantitate mică de apă. În plus, purifică și îmbunătățește calitatea aerului din interior;

Ficus – pe lângă faptul că saturează aerul cu oxigen, crește rapid, iar frunzele au diferite nuanțe de verde;

Busuioc – situat în categoria plantelor aromatice, busuiocul poate fi integrat în pregătirea preparatelor culinare.

Indiferent de cadoul pe care îl vei alege la final, cu siguranță te vei distra pe cinste în compania prietenilor tăi. În cele din urmă, valoarea produsului contează foarte puțin, în comparație cu relația apropiată dintre voi.