Urban Concept Construct SRL lansează noul magazin online

BUCURESTI - 1 octombrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri

Compania Urban Concept Construct, societate care are ca obiect de activitate construcțiile și distribuția de materiale de construcții lansează astăzi, 1 octombrie, noul magazin online prin care clienții, persoane fizice și juridice, vor putea achiziționa atât materiale de construcții, cât și servicii de consultanță tehnică în acest domeniu (dirigenție de șantier în vederea executării unor noi construcții, lucrări de reabilitare structurală și termică ale clădirilor și închiriere echipamente de suport pentru construcții).

Urban Concept Construct SRL lansează noul magazin online

Noul magazin online este disponibil pe pagina de web a companiei, la adresa http://www. urban-concept .ro/.

Noutatea acestui serviciu constă nu doar în oferirea de consultanță în timp real, indiferent de locația clienților, ci și în ofertele personalizate, de la caz la caz, în funcție de dimensiunea lucrărilor solicitate. „Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea și,nu in ultimul rând, prețurile accesibile, reprezintă baza fundamentală a companiei noastre, astfel încât clieții să fie mulțumiți de serviciile oferite, precum și de colaborare cu societatea noastră. Transparența modului nostru de lucru garantează siguranța și eficiența. Suntem permanent la dispozitia clienților, negociem și oferim soluții la cele mai convenabile tarife, păstrând standardul de calitate’’,a declarat domnul Istrate Alexandru, reprezentantal Urban Concept Construct SRL.

În plus, cei care solicită produsele și serviciile oferite de Urban Concept Construct SRL au posibilitatea de a se adresa direct specialiștilor companiei, prin intermediul secțiunii de chat online, disponibilă în permanență pe pagina de web.

„Am lansat acest nou serviciu deoarece dorim ca rapiditatea și promptitudinea comenzilor efectuate de clienții noștri să reprezinte, în continuare, prioritatea Urban Concept Construct SRL. Suntem convinși că noul magazin online va oferi o soluție viabilă pentru a veni în sprijinul cererilor din partea actualilor clienți, dar și a potențialilor solicitanți ai serviciilor noastre. Numărul serviciilor cerute de firme a crescut anul acesta, față de aceeași perioadă a anului trecut, cu 10%, iar cele primite din partea persoanelor fizice, cu 20%. O creștere substanțială am înregistrat și pe zona de vânzare produs, având în vedere că prețurile practicate de Urban Concept Construct se înscriu într-o marjă de aproape 10% mai mici decât cele din magazinele de specialitate, transportul la domiciliul clientului fiind gratuit în București și Ilfov . Ne dorim ca noul magazin online să susțină această tendință de creștere a activităților noastre specific cu 15% și să venim în întâmpinarea dorințelor cât mai multor clienți”, a adăugat domnul Istrate Alexandru, reprezentant al Urban Concept Construct SRL.

Compania Urban Concept Construct a fost înființată în anul 2006 și are implementat sistemul de management al calității conform standardului SR EN ISO 9001 : 2008. Societatea dispune de personal tehnic calificat și de o dotare tehnico-materială performantă. Principalele activități se desfășoară în domeniul distribuției de materiale de construcții, furnizorii principali fiind Duraziv, Baumit, Murexin, Austrotherm, Rigips, DawBenta, Deutek, Swisspor, Kema, Siniat, Rockwool, Knauf, Atlas, Savana, Mapei, Kober, Henkel, AdePlast, Tassullo, Bosch, Stanley, s.a. Urban Concept Construct oferă, totodată, consultanță pentru utilizarea eficientă a materialelor de contrucții și managementul proiectelor în orice etapă a execuției sau proiectării, servicii de proiectare, dar și dirigenție de șantier.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/urban-concept/urban-concept-construct-srl-lanseaza-noul-magazin-online