Catalin Botrezatu din nou pe podium

BUCURESTI - 29 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Daca in cea mai importanta seara de moda din cadrul Bucharest Fashion Week, seara de sambata 28 noiembrie, cea mai asteptata prezentare de tinute feminine a purtat evident semnatura faimosului creator de moda Catalin Botezatu, ei bine singura prezentare de moda de lux exclusiv masculin, TRENDS by Adina Buzatu a fost indelung aplaudata atat de doamnele cat si de domnii prezenti.

Cei mai frumosi manechini din Romania in frunte cu Voicu Panzar (Modelul Anului la Premiile FTV Romania), Sergiu Ichim sau Petre Condrat au prezentat colectia stilizata de Adina Buzatu, cu piese vestimentare ale unor branduri célèbre in lume care se regasesc in garderoba tuturor barbatilor de success din Romania. Cunoscuta stilista a imbinat colectiile italienilor Tombolini Messagerie, Bagutta cu cele ale londonezilor Babette Wasserman si Albert Thurston dar si cu colectia spaniolilor Magnani.
Superbele esarfe colorate semnate de cel mai in voga designer german al momentului Sebastien Daus care au completat out-fit-urile reprezinta o noutate absoluta pentru Romania si se vor gasi doar la TRENDS by Adina Buzatu.
Surpriza serii a fost aparitia la final in calitate de special guest al lui Catalin Botezatu imbracat intr-un superb smoking, croit impecabil la doua randuri de nasturi dupa ultimele tendinte, care ii evidential aspectul fizic de invidiat. Pentru ca poarta adesea tinute TRENDS by Adina Buzatu, Botezatu a acceptat propunerea stilistei de a iesi pe podium in cadrul prezentarii de la Bucharest Fashion Week dovedind inca o data ca titlul de Cel mai Rapid Manechin European castigat in urma cu niste ani a fost pe deplin meritat.

Despre Urban Event

Printre cei care au aplaudat colectia TRENDS by Adina Buzatu s-au aflat si Angela Gheorghiu si Marian Ionescu, Alina Sorescu si Alex Ciucu (Tata si Fiul), Tania Budi, fratii Robert si Ionut Negoita, numerosi oameni de afaceri precum si importanti reprezentanti ai lumii diplomatice.

Luana Ungureanu
phone: 0040 723.238.130luana.ungureanu@gmail.com