URMA S-A LANSAT SI IN SPATIUL VIRTUAL

BUCURESTI - 5 aprilie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Marti 29 martie, la clubul bucurestean Green Hours, a avut loc lansarea oficiala a website-ului trupei URMA, www.urma.ro.
Dupa proiectia site-ului, a avut loc auditia CD-ului care contine cel de-al doilea album URMA – Anger as a Gift - ce va fi lansat pe piata in urmatoarea luna.
Miercuri, 30 martie, si jurnalistii au avut ocazia sa se familiarizeze cu site-ul, in cadrul conferintei de presa prilejuita de eveniment.

WWW.URMA.RO

Intocmai ca si grafica de exceptie, marca Cristian Ioan Gutau, a primului album URMA (Nomad Rhymes), website-ul trupei, realizat de Heliograph, se inscrie in ceea ce s-ar putea numi “filosofia de viata” a celor patru componenti: arta fara compromisuri.
URMA este un proiect imaginat in primavara anului 2003 in Cluj Napoca de catre Mani Gutau si Dan Byron carora li s-au alaturat mai tarziu Dominic Csergo si Sorin Erhan. Primul album, Nomad Rhymes, a fost inregistrat in aprilie 2003. in studioul Glas Transilvan din Cluj. In 2004, a fost reeditat de catre casa de discuri Macondo Media.
Cu putine zile in urma, in acelasi studio din Cluj, s-au incheiat inregistrarile la cel de-al doilea album URMA – Anger as a Gift, care va fi lansat pe piata cat de curand.

DETALII SITE
Website-ul se deschide cu fotografii din concertele URMA de la Stufstock – 2003 si 2004, precum si din cluburile bucurestene Green Hours si Baza Militara. Accesand sectiunea The Band, nu veti afla ce culoare au ochii lui Dan sau ce fel de mancare prefera Mani, ci doar informatii minimale despre trupa pentru ca “numai muzica trebuie sa vorbeasca”. Urma’s Cafe este pentru trupa cea mai importanta pagina a site-ului unde, pe langa uzualul Guestbook, prietenii URMA isi pot face simtita prezenta in Coffee Shop – fiecare poate vorbi cu membrii si fanii trupei. Cel mai bun prieten al lui Mani, Bono (merita sa-l cunoasteti!), va introduce in universul URMA si va anunta ultimele noutati in sectiunea News. Sample-uri ale pieselor URMA pot fi ascultate la sectiunea Audio si, cat de curand, la sectiunea Video va putea fi accesat primul videoclip URMA. Toti cei care au fost implicati in proiectele URMA beneficiaza de link-uri.....
Ernesto Bianchi – manager URMA, Marta Banescu - PR si Adrian Darabana – producator si director al casei Macondo Media, sunt persoanele ce pot fi contactate oficial la sectiunea Contact. Bineinteles, alaturi de ei, fiecare membru al trupei are o adresa de e-mail personala, cum si trupa are: urma@urma.ro.
Pe prima pagina a site-ului o veti descoperi cu totii pe Una – o simpatica domnisoara nascuta in acelasi an cu albumul Nomad Rhymes (2003), foarte potrivita sa-l prefateze. Speram sa va gasiti si sa va regasiti in website-ul URMA si va asteptam sa ne intalnim in spatiul virtual.

Despre URMA

Prezentare Heliograph
www.heliograph.ro

*Este acel tip de afacere de exceptie, care confirma regula.
Desi foarte tanara, infiintata in 2004 in Cluj-Napoca, se poate mandri cu un portofoliu impresionant.
CD-uri de prezentare, press kit-uri, afise, printuri, pagini de web laborios realizate – toate au la baza experienta de designer a lui Marius Perte, castigata timp de sase ani, in cadrul unei firme americane de webdesign.
*Printre clientii importanti se numara Universitatea de Arta si Design din Cluj Napoca, Cram Cons - firma de design industrial, ceainaria Flowers Tea House din Cluj, Rotary, Centrul Cultural German din Cluj, Radio Romania International. Marius a realizat si animatia pentru piesa de teatru a Aristitei Albacan – “Venus sunt eu”.
A realizat CD-uri de prezentare si pagini de web pentru artisti precum Adriana Jebeleanu, Marius Bercea, Radu Comsa, trupa Kumm si, in curand, trupa Nightlosers.
* De astazi este accesabil pe internet si website-ul trupei URMA – www.urma.ro – ultima creatie Heliograph.

Marta Banescu
Public Relations
marta@urma.ro