usrplus    

Comunicate de presa si evenimente pe tema usrplus

 • usrplus

  Suceava, Suceava - 10 decembrie 2020

  Comunicat de Ecom Digital SRL

  Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost agresat aseară, pe când aștepta în mașina proprie intervenția forțelor de ordine pentru rezolvarea unei sesizări cu privire la un presupus transport ilegal de lemn. Nu este primul incident de acest g ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: usrplus , daniel bodnar

  Vezi toate comunicatele de presa despre usrplus

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul usrplus.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la usrplus. Informatiile despre usrplus cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul usrplus, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la usrplus, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.