UTM

Comunicate de presa si evenimente pe tema UTM

 • UTM

  Bucuresti - 12 septembrie 2016

  Comunicat de ROMSYM DATA SRL

  ... UTM (Unified Threat Management) ...     comunicatul de presa

 • UTM. control

  UTM

  Bucuresti - 3 noiembrie 2011

  Comunicat de Blue Soft Serv S.R.L.

  ... UTM Firewall premiat in industria IT, care raspunde perfect nevoilor de securitate ale companiilor de nivel mediul si small business. Update-urile de securitate ale Kerio Control se efectueaza in mod automat, acesta ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: firewall , utm , control banda , control activitate retea , vpn

  Vezi toate comunicatele de presa despre UTM

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul UTM.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la UTM. Informatiile despre UTM cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul UTM, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la UTM, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.