Lanţul Hotelier Internaţional RAMADA a deschis HOTELUL RAMADA ORADEA

Oradea - 21 iulie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Lanţul Hotelier Internaţional RAMADA a deschis HOTELUL RAMADA ORADEA, singurul hotel de brand international din Oradea!

Lanţul Hotelier Internaţional RAMADA a deschis HOTELUL RAMADA ORADEA

Ramada consideră România ca piaţă strategică şi şi-a fixat misiunea de a consolida aici un lanţ hotelier puternic. Oradea a fost aleasă datorită potenţialului economic, geografic şi social, fiind considerată între primele cele mai importante oraşe din România.

Hotelul Ramada reprezintă o investiţie a companiei ABA TURISM în valoare de peste 10 milioane de euro.

General Manager la Ramada Oradea este Roman Kofler de origine austriacă. Roman are o experienţă vastă în domeniul hotelier dobândită de-a lungul timpului în hoteluri din Statele Unite, Egipt sau Ukraina. Roman Kofler a coordonat deschiderea unor hoteluri de prestigiu din întreaga lume, precum Landmark Hotel în Baku, Opera Hotel în Kiev, Hyatt în Istambul și Ramada Sibiu.

Locaţia noului hotel a fost aleasă pe baza unor criterii ferme de business:

-10 minute distanţă faţă de aeroport,
-20 minute distanţă de punctul vamal,
-5 minute faţă de centru.

Hotelul Ramada Oradea este operaţional şi activ odată cu primirea certificării de 4 STELE oferită de Ministerul Turismului. Marea deschidere va avea loc, într-un cadru fastuos, în luna septembrie a acestui an.

Ramada Oradea a fost proiectat in direcţia segmentului business, oferind toate facilităţile, la înalt nivel, acestui sector. Oamenii de afaceri aflaţi în tranzit vor descoperi în Hotelul Ramada Oradea confortul visat.

Dotările camerelor includ:
•access cameră cartelă proximitate
•sistem secundar de blocare a uşilor
•vizor uşă cu vedere 180 grade
•sistem sprinklere, detectoare de fum
•ferestre care pot fi deschise
•izolare fonică superioară
•climatizare / sistem automat de control al temperaturii şi aportului de aer proaspăt
•minibar cu sistem Peltier (nivel zgomot = 0)
•seif mărime laptop
•internet wireless (gratuit) şi prin conexiune cablu (contra cost)
•LCD TV cu sistem interactiv de televiziune (ceas alarmă, meniuri, oferte speciale, vizualizare notă de plată, check – out, filme la cerere, starea vremii, atracţii locale etc)
•linie telefonică internaţională directă / convorbiri locale gratuite
•pat confortabil şi masă de lucru spaţioasă
•draperii cu blocare totală a luminii pentru un somn odihnitor
•fotoliu şi masă cafea
•lămpi pentru citit
•masă şi fier de călcat
•espresor cafea şi fierbător apă
•uscător păr şi oglindă machiaj
•halat de baie, papuci si produse de baie de îngrijire lux
•cabină spaţioasă cu duş mobil şi fix tip ploaie (inclusiv bară de susţinere)
•acces gratuit sală fitness cu vedere panoramică
•express check - in / check - out
•servicii spălătorie şi curăţătorie
•menaj zilnic sau de două ori pe zi
•room service (07:00 - 23:00)
•servicii trezire (la cerere)
•pat pentru bebeluşi (la cerere)
•ziar gratuit

Pentru sectorul de business, Ramada a creat un Centru de Conferinţe şi Evenimente inegalabil în acest moment în Oradea. Cele cinci săli de conferinţe dotate cu tehnologie de ultimă oră şi serviciile de business colaterale (servicii secretariat, translatori, fax, curierat etc) sunt atribute logistice reale care pot susţine de la acţiuni de business simple până la evenimente de largă întindere – cum ar fi simpozioanele sau congresele.

Hotelul Ramada Oradea este dotat cu două restaurante:
Restaurantul Syrah se lansează în curând şi va concura cu restaurantele din Budapesta sau Viena. O atmosferă modernă, minimalistă cu o infuzie europeană de design interior se dezvăluie odată intrat în Syrah.
Se lucrează la meniul Restaurantului Syrah de aproape 2 luni. În fiecare zi se experimentează, se gustă, se inventează, se reinventează şi se decide după lungi deliberări încă un rând din ceea ce se va numi Meniul Syrah. Odată aprobat un fel de mâncare, se trece la interpretarea ei. Este hotărât felul în care va arăta pe farfurie, felul în care va fi servită, combinaţiile recomandate de băuturi şi chiar povestea din spatele ei - pentru senzaţii maxime.
Echipa de bucătari este în permanentă căutare a efectului WOW – efect pe care gusturile senzaţionale îl produc adevăraţilor cunoscători. Aceştia vorbesc despre Restaurantul Á la Carte Syrah ca despre o reinventare culinară a oraşului.
Putem afirma fără nicio reţinere că Restaurantul Á la Carte Syrah, din Hotelul Ramada va fi în curând o adevărată destinaţie culinară pentru pasionaţii aromelor şi gusturilor. Un loc unde Chef Hendra şi artiştii săi culinari se vor asigura că veţi avea parte de o masă de neuitat.
Restaurantul Syrah împreună cu Sala de Bal Toscana reprezintă cadrul perfect pentru organizarea celor mai fastuoase evenimente sociale sau de familie.
Restaurantul THE HUB este locul ideal pentru întâlnirile de afaceri sau de zi cu zi. Restaurantul este dotat cu o zonă generoasă de Lounge Bar şi cu o terasă închisă: răcită vara şi încălzită iarna. O varietate mare de cafea şi ceai este disponibilă atât în restaurant cât şi pe terasă. Sortimentele de patiserie pot fi alternate cu un meniu special de mâncăruri internaţionale alese de bucătarii noştri. Cu toate acestea, adevărata atracţie sunt cu siguranţă experţii noştri în mixuri care, prin gama lor largă de cocktailuri internaţionale, vor surprinde.
Chef Hendra, de naţionalitate indoneziană, vine la noi de la hoteluri de prestigiu cum ar fi 'W' Hotel în Doha, Sheraton Asia, Raffles în Caraibe şi Ritz Carlton Dubai şi Jakarta. El şi-a fixat obiectivul de a aduce lumea largă a simţurilor culinare internaţionale în Oradea.

Ramada doreşte să fie un trend setter nu numai în segmental ospitalităţii ci şi în segmentul resurselor umane, investind în trainigul personalului şi dezvoltând în Oradea o echipă multinaţională. În acest moment, în cadrul echipei Ramada Oradea, colaborează mai multe naţionalităţi: română, maghiară, austrică şi indoneziană.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/utopium2/lantul-hotelier-international-ramada-a-deschis-hotelul-ramada-oradea