Premiera in lumea nuntilor din judetul Timis

Timisoara - 19 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

S-a lansat principalul portal de nunta din Timisoara, www.nunta-timisoara.ro, ca raspuns la solicitarile mireselor din judetul Timis de a avea o sursa clara si obiectiva de informare atunci cand organizeaza cel mai important si grandios eveniment din viata lor.

www.nunta-timisoara.ro

www.nunta-timisoara.ro

 toate informatiile prezentate pe www.nunta-timisoara.ro sunt verificate amanuntit inainte de a fi oferite viitorilor miri, astfel ca site-ul este in permanenta actualizat. 

Andreea

S-a lansat principalul portal de nunta din Timisoara, www.nunta-timisoara.ro,  ca raspuns la solicitarile mireselor din judetul Timis de a avea o sursa clara si obiectiva de informare atunci cand organizeaza cel mai important si grandios eveniment din viata lor.

Site-ul www.nunta-timisoara.ro ofera viitorilor miri din Timisoara si din judet absolut toate informatiile de care au nevoie pentru organizarea unei nunti de vis, aici gasind sfaturi, idei si articole de interes redactate de specialisti din Timisoara provenind din diverse domenii, ca de exemplu, articole redactate de cei mai cunoscuti organizatori de nunti sau fotografi din Timisoara.Totodata, site-ul pune la dispozitia mirilor liste complete cu furnizorii de servicii si produse pentru nunti, oferind mirilor ocazia de a intra gratuit in contact cu furnizorii, utilizand optiunea Solicita Oferta, economisind astfel si timp si bani, listele de furnizori sunt complete cu informatii de interes pentru fiecare categorie astfel pentru restaurante timisoara puteti afla capacitatea fiecarei sali sau facilitatile oferite (decorarea salii,  catering, terasa etc) pentru rochii mireasa timisoara avem alte criterii cum ar fi disponibilitatea serviciilor de inchiriere sau ajustare sa nu uitam formatiile de nunta timisoara le vei putea filtra dupa sistemele pe care le detin si servicii. 

Pentru ca "meniul" sa fie complet, fondatorii site-ului vor pune atat la dispozitia mirilor cat si a furnizorilor sectiunea de Bazar, unde fostele mirese vor putea sa vanda sau sa inchirieze rochia de mireasa sau alte accesorii, iar furnizorii vor putea sa isi prezinte intr-un mod mai atractiv produsele.

Pentru finalizarea acestui portal s-au folosit importante resurse atat financiare cat si umane. Constructia si implementarea site-ului a durat mai bine de doi ani iar toate informatiile prezentate pe www.nunta-timisoara.ro sunt verificate amanuntit inainte de a fi oferite viitorilor miri, astfel ca site-ul este in permanenta actualizat.

Portalul www.nunta-timisoara.ro face parte dintr-o retea nationala de site-uri locale, care ofera informatii personalizate viitorilor miri in functie de fiecare zona. 

Site-urile din intreaga retea sunt inca in continua dezvoltare, pregatindu-se astfel tot mai multe facilitati si avantaje atat pentru furnizori cat si pentru viitorii miri. 

Taguri: nunta timisoara
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/uzinaweb/premiera-in-lumea-nuntilor-din-judetul-timis