Premiera pentru miresele din judetul Arad

Arad - 13 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

S-a lansat www.nunta-arad.ro, cel mai complex site local dedicat nuntilor din judetul Arad

Nunta Arad

Nunta Arad

 Fiecare numar de telefon si informatie oferita a fost atent culeasa si verificata pana in cel mai mic detaliu de realizatorii site-lui si beneficiaza, in plus, de ratingurile si comentariile altor utilizatori. 

Andreea

S-a lansat www.nunta-arad.ro, cel mai complex site local dedicat nuntilor din judetul Arad.

Site-ul este un instrument care revolutioneaza pur si simplu modul in care cei care doresc sa se casatoreasca pot folosi internetul pentru a gasi cele mai variate informatii. 

Portalul este gandit pentru a oferi in egala masura cele mai bune oportunitati atat mirilor cat si furnizorilor de servicii pentru nunti, de la restaurante arad, catering arad, sonorizari si fotografi pana la rochii mireasa arad si accesorii si a pune furnizorii in legatura cu clientii lor.

Adesea, in aceasta zona, cererea nu se intalneste cu oferta iar mirii sunt supusi unui stres si unor cheltuieli inutile.

Munca depusa la dezvoltarea si implementarea acestor solutii a luat mai bine de doi ani si a necesitat investitii semnificative din partea fondatorilor. 

Site-ul www.nunta-arad.ro aduna peste 250 de furnizori doar din Arad in acest moment si reprezinta o resursa importanta de informatii pentru miresele din judet.  Cei interesati pot selecta informatia pe  baza  criteriilor relevante pentru ei, cum ar fi numarul de invitati, amplasamentul, dotari ca terasa exterioara sau mese rotunde,  fara bataia de cap si miile de telefoane  pentru a afla aceste detalii, ca sa nu mai vorbim de  drumurile pentru intalniri.

Cel mai important atu pe langa complexitate si rapiditate este obiectivitatea, acuratetea si informatia oferita nu numai de editori dar si de catre ceilalti clienti.

Site-ul www.nunta-arad.ro face parte dintr-o retea de site-uri locale care acopera intreaga tara,furnizand solutii pentru mirii si furnizorii din fiecare regiune. 

Proiectul este inca in plina dezvoltare si se pregatesc in continuare numeroase avantaje pentru utilizatori.

Taguri: nunta arad
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/uzinaweb/premiera-pentru-miresele-din-judetul-arad